Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Kickers Prespa penzioneri
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Litović passt de bal zonder na te denken. Piglić rent richting de bal. Monteno onderschept slim de pass. Monteno schiet op doel. Tomac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kickers Prespa - penzioneri 1:0

15e minuut.
Šustić rent richting de bal. Cukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šustić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šustić krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Katić is nu in balbezit. Šoletić onderschept slim de pass. Šoletić met een sublieme pass. Cukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dikfejs met een sublieme pass. Klungelig pakt Litović de bal. Litović passt de bal met de wreef. Monteno heeft problemen om de bal te vangen. Monteno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kickers Prespa - penzioneri 2:0

27e minuut.
Trivić passt de bal in één keer door. Žardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukar verovert de bal door een tackle van achteren. Cukar haalt uit met een fantastische trap. Kunčer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Šoletić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dominović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominović geeft een lange en hoge pass. Litović rent richting de bal. Litović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Kickers Prespa 51%, penzioneri 49%.
Nk Kickers Prespa - penzioneri 2:0

57e minuut.
Šoletić verovert de bal door een tackle van achteren. Šoletić probeert naar een medespeler te passen. Cukar rent richting de bal. Cukar schiet op doel. Hanžek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kunčer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ugrčić geeft een hoge lob. Šustić rent richting de bal. Šustić geeft een lange en hoge pass. Monteno krijgt zijn hoofd ertegen. Tomac probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dikfejs met een sublieme pass. Litović heeft problemen om de bal te vangen. Litović speelt de bal door. Monteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hanžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrokov verovert de bal door een tackle van achteren. Petrokov met een sublieme pass. Cukar is nu in balbezit. Cukar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Piglić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pihler met een snelle inworp. Litović rent richting de bal. Litović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Kickers Prespa 53%, penzioneri 47%.
Nk Kickers Prespa - penzioneri 2:0