Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamozg fc galaxy sb
Normal Tactiek 4
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 45.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Simonović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonović passt de bal in één keer door. Kurelić heeft problemen om de bal te vangen. Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz geeft de bal voor. Apovnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamozg - fc galaxy sb 0:1

3e minuut.
Kurelić geeft een hoge lob. Mrdjanin is nu in balbezit. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Apovnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamozg - fc galaxy sb 0:2

11e minuut.
Sablić speelt de bal door. Apaza speelt de bal door. Kurajica speelt de bal door. Mariz probeert de bal met de borst te controleren. Mariz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kurajica kopt de bal weg. Klungelig pakt Mariz de bal. Mariz passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamozg - fc galaxy sb 0:3

20e minuut.
Apovnik met een harde bal richting middenveld. Onat kopt de bal weg. Kurajica met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Bonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurajica verovert de bal door een tackle van achteren. Kurajica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soto de bal. Soto schiet op doel. Apovnik bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kurajica met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Bonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto onderschept slim de pass. Soto draait met de bal, schiet en ... Apovnik bokst de bal weg.

26e minuut.
Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto probeert naar een medespeler te passen. Mariz is nu in balbezit. Mariz schiet op doel. Apovnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamozg - fc galaxy sb 0:4

26e minuut.
Simonović met een sublieme pass. Domanovac heeft problemen om de bal te vangen. Mariz onderschept slim de pass. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bonin is nu in balbezit. Kurajica onderschept slim de pass. Kurajica met een sublieme pass. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz haalt uit met een fantastische trap. Apovnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mariz onderschept slim de pass. Mariz speelt de bal door. Milišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamozg - fc galaxy sb 0:5

44e minuut.
Sabolić geeft een lange en hoge pass. Kurajica rent richting de bal. Kurajica passt de bal zonder na te denken. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamozg - fc galaxy sb 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamozg 84%, fc galaxy sb 16%.
Dinamozg - fc galaxy sb 0:6

46e minuut.
Sablić probeert naar een medespeler te passen. Kurelić is nu in balbezit. Kurelić passt de bal in één keer door. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Soto probeert de bal aan de voet te houden. Apaza is nu in balbezit. Apaza passt de bal in één keer door. Daar is Morakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morakis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Morakis geeft de bal voor. Kurelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Onat verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz is nu in balbezit. Mariz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Milišić trapt de bal weg van het doel. Kurajica kopt de bal weg. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Apovnik met een harde bal richting middenveld. Apaza kopt de bal weg. Daar is Milišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Onat bereikt de bal nog maar net als eerste. Onat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Milišić de bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bonin is nu in balbezit. Mariz onderschept slim de pass. Kurajica met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Apovnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto haalt uit met een fantastische trap. Apovnik bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamozg - fc galaxy sb 0:7

69e minuut.
Mariz rent richting de bal. Bonin rent richting de bal. Mariz onderschept slim de pass. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Soto onderschept slim de pass. Soto passt de bal met de wreef. Mariz rent richting de bal. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamozg - fc galaxy sb 0:8

81e minuut.
Berg met een sublieme pass. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mariz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Kurajica is nu in balbezit. Kurajica speelt de bal door. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. Milišić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Soto kopt de bal weg. Klungelig pakt Sablić de bal. Mariz rent richting de bal. Mariz draait met de bal, schiet en ... Apovnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Morakis is nu in balbezit. Morakis geeft de bal voor. Mariz krijgt zijn hoofd ertegen. Soto krijgt zijn hoofd ertegen. Apovnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamozg - fc galaxy sb 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamozg 91%, fc galaxy sb 9%.
Dinamozg - fc galaxy sb 0:9