Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc galaxy sb Dinamozg
a Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten weak
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Vall probeert naar een medespeler te passen. Saltão rent richting de bal. Saltão geeft een hoge lob. Berg is nu in balbezit. Berg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Kurelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saltão is nu in balbezit. Saltão passt de bal zonder na te denken. Berg is nu in balbezit. Berg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Dinamozg 1:0

12e minuut.
Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg passt de bal zonder na te denken. Saltão rent richting de bal. Saltão geeft een lange en hoge pass. Soto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sabolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurajica verovert de bal door een tackle van achteren. Kurajica met een sublieme pass. Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bajrović met een sublieme pass. Klungelig pakt Vall de bal. Saltão met een sublieme pass. Berg rent richting de bal. Berg haalt uit met een fantastische trap. Apovnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
El Alil geeft de bal voor. Apovnik met een sublieme pass. Kurajica kopt de bal weg. Soto kan de bal niet met de borst controleren. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
El Alil passt de bal met de wreef. Sablić rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto draait met de bal, schiet en ... Apovnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Dinamozg 2:0

25e minuut.
El Alil met een snelle inworp. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft een lange en hoge pass. Berg is nu in balbezit. Berg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Dinamozg 3:0

34e minuut.
Saltão met een snelle inworp. Sablić bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Berg draait met de bal, schiet en ... Bajrović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Berg haalt uit met een fantastische trap. Bajrović speelt de bal door. Daar is Bonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bonin met een sublieme pass. El Alil probeert naar een medespeler te passen. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg haalt uit met een fantastische trap. Milišić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 21%, Dinamozg 79%.
fc galaxy sb - Dinamozg 3:0

47e minuut.
El Alil passt de bal in één keer door. Kurajica heeft problemen om de bal te vangen. Kurajica passt de bal zonder na te denken. Berg rent richting de bal. Berg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Vall speelt de bal door. Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Berg de bal. Sablić is nu in balbezit. Berg onderschept slim de pass. Berg haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bajrović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Mrdjanin trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apaza met de inworp. El Alil geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bonin kopt de bal weg. El Alil rent richting de bal. El Alil met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sabolić rent richting de bal. Apaza onderschept slim de pass. Apaza met een sublieme pass. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto haalt uit met een fantastische trap. Apovnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Berg met een sublieme pass. El Alil bereikt de bal nog maar net als eerste. El Alil probeert naar een medespeler te passen. Kurajica geeft de bal voor. Paal! Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Apovnik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saltão met een snelle inworp. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kurajica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bajrović de bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Apovnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Dinamozg 4:0

69e minuut.
Berg geeft de bal voor. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. Milišić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Dinamozg 5:0

80e minuut.
Kurajica probeert de bal aan de voet te houden. El Alil rent richting de bal. El Alil passt de bal in één keer door. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kurajica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurajica geeft een lange en hoge pass. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Apovnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Dinamozg 6:0

86e minuut.
Bonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaza speelt de bal door. Saltão probeert naar een medespeler te passen. Berg is nu in balbezit. Berg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Dinamozg 7:0

88e minuut.
Vall probeert naar een medespeler te passen. Saltão rent richting de bal. Saltão geeft een lange en hoge pass. Soto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Dinamozg 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 10%, Dinamozg 90%.
fc galaxy sb - Dinamozg 8:0