Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK JARUN NK MraclinV2
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 34.1
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Załęski probeert naar een medespeler te passen. Theuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen geeft de bal voor. Załęski rent richting de bal. Załęski schiet op doel. Pejušić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Novaselić onderschept slim de pass. Novaselić speelt de bal door. Załęski is nu in balbezit. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vejzović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Böröczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Böröczi geeft de bal voor. Naerica heeft problemen om de bal te vangen. Załęski is nu in balbezit. Załęski schiet op doel. Pejušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - NK MraclinV2 0:1

23e minuut.
Belović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Böröczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Böröczi geeft de bal voor. Załęski is nu in balbezit. Załęski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz schiet op doel. Pejušić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Zvornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz probeert naar een medespeler te passen. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Novaselić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moštić komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Zvornik rent richting de bal. Zvornik passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leyman zal de hoekschop nemen. Załęski rent richting de bal. De bal raakt de paal. Załęski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - NK MraclinV2 0:2

39e minuut.
Leyman rent richting de bal. Leyman met een sublieme pass. Belović is nu in balbezit. Leyman rent richting de bal. Leyman geeft een hoge lob. Pejušić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Załęski is nu in balbezit. Jakimowicz rent richting de bal. Załęski is nu in balbezit. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK JARUN 71%, NK MraclinV2 29%.
NK JARUN - NK MraclinV2 0:2

60e minuut.
Leyman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jakimowicz geeft de bal voor. Theuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen geeft een hoge lob. Vejzović heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sačić rent richting de bal. Theuwen rent richting de bal. Theuwen passt de bal in één keer door. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kožičić-Benja kopt de bal weg. Böröczi met een sublieme pass. Daar is Leyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyman geeft een hoge lob. Załęski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pejušić trapt de bal weg van het doel. Kožičić-Benja heeft problemen om de bal te vangen. Kožičić-Benja probeert naar een medespeler te passen. Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Naerica de bal. Pejušić probeert naar een medespeler te passen. Böröczi kopt de bal weg. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz geeft een lange en hoge pass. Pejušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Załęski is nu in balbezit. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - NK MraclinV2 0:3

89e minuut.
Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz probeert naar een medespeler te passen. Leyman probeert naar een medespeler te passen. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski schiet op doel. Pejušić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK JARUN 66%, NK MraclinV2 34%.
NK JARUN - NK MraclinV2 0:3