Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK MraclinV2 NK JARUN
Normal Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Leyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyman geeft de bal voor. Theuwen heeft problemen om de bal te vangen. Koritić is nu in balbezit. Koritić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - NK JARUN 1:0

9e minuut.
Koritić schiet op doel. Doeltrap. Pejušić met een harde bal richting middenveld. Leyman rent richting de bal. Leyman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Pejušić trapt de bal weg. Jakimowicz rent richting de bal. Daar is Jakimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Koritić de bal. Koritić draait met de bal, schiet en ... Vejzović probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Naerica probeert de bal aan de voet te houden. Leyman is nu in balbezit. Leyman geeft een hoge lob. Koritić springt en kopt de bal. Pejušić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Naerica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - NK JARUN 2:0

17e minuut.
Koritić is nu in balbezit. Koritić passt de bal met de wreef. Jakimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Koritić rent richting de bal. Koritić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kožičić-Benja speelt de bal door. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz speelt de bal door. Koritić bereikt de bal nog maar net als eerste. Koritić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Koritić geeft een lange en hoge pass. Leyman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leyman geeft een hoge lob. Dvorski kan de bal niet met de borst controleren. Theuwen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koritić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - NK JARUN 3:0

29e minuut.
Ravnikar is nu in balbezit. Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz passt de bal zonder na te denken. Koritić rent richting de bal. Koritić draait met de bal, schiet en ... Pejušić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Leyman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Böröczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Böröczi speelt de bal door. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK MraclinV2 19%, NK JARUN 81%.
NK MraclinV2 - NK JARUN 3:0

58e minuut.
Böröczi geeft een lange en hoge pass. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz speelt de bal door. Koritić is nu in balbezit. Koritić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - NK JARUN 4:0

81e minuut.
Jakimowicz rent richting de bal. Cindrić rent richting de bal. Cindrić passt de bal zonder na te denken. Koritić bereikt de bal nog maar net als eerste. Koritić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - NK JARUN 5:0

82e minuut.
Jakimowicz passt de bal met de wreef. Leyman rent richting de bal. Leyman speelt de bal door. Koritić rent richting de bal. Koritić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Kožičić-Benja geeft een lange en hoge pass. Vejzović rent richting de bal. Jakimowicz onderschept slim de pass. Jakimowicz schiet op doel. Pejušić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - NK JARUN 6:0

87e minuut.
Novaselić rent richting de bal. Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz passt de bal in één keer door. Koritić rent richting de bal. Koritić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jakimowicz probeert naar een medespeler te passen. Koritić bereikt de bal nog maar net als eerste. Koritić draait met de bal, schiet en ... Theuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - NK JARUN 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK MraclinV2 22%, NK JARUN 78%.
NK MraclinV2 - NK JARUN 7:0