Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
culukowski Nk Kickers Prespa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Monteno rent richting de bal. Čukanović is nu in balbezit. Monteno verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Monteno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Dikfejs verovert de bal door een tackle van achteren. Dikfejs met een sublieme pass. Bilješko is nu in balbezit. Monteno verovert de bal door een tackle van achteren. Monteno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Čukanović de bal onder controle te krijgen. Monteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteno speelt de bal door. Litović bereikt de bal nog maar net als eerste. Litović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dimić rent richting de bal. Leutar onderschept slim de pass. Leutar met een sublieme pass. Monteno is nu in balbezit. Monteno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Dimić rent richting de bal. Ćurić rent richting de bal. Ćurić probeert naar een medespeler te passen. Kapuralin is nu in balbezit. Kapuralin schiet op doel. Kunčer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ćurić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurić geeft de bal voor. Dikfejs heeft problemen om de bal te vangen. Kapuralin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuralin draait met de bal, schiet en ... Kunčer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Rapl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapl passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Žardin de bal onder controle te krijgen. Kapuralin rent richting de bal. Kapuralin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rapl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Leutar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Pihler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihler passt de bal met de wreef. Leutar is nu in balbezit. Dikfejs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikfejs schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Monteno maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: culukowski 50%, Nk Kickers Prespa 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
culukowski - Nk Kickers Prespa 0:0

65e minuut.
Ćurić rent richting de bal. Ćurić passt de bal met de wreef. Grbavac met een sublieme pass. Kapuralin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuralin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
culukowski - Nk Kickers Prespa 1:0

79e minuut.
Koprivica geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pihler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Litović rent richting de bal. Litović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: culukowski 56%, Nk Kickers Prespa 44%.
culukowski - Nk Kickers Prespa 1:0