Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK MraclinV2 Dinamozg
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 17.6
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Theuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Theuwen met een snelle inworp. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Theuwen met een snelle inworp. Kožičić-Benja geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ... Apovnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Bonin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leyman met de inworp. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milišić geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leyman zal de hoekschop nemen. Załęski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kurelić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Leyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bajrović met een harde bal richting middenveld. Kožičić-Benja kopt de bal weg. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski draait met de bal, schiet en ... Apovnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Dinamozg 1:0

22e minuut.
Milišić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Theuwen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jakimowicz geeft de bal voor. Załęski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Apovnik probeert wanhopig de bal te grijpen. Załęski rent richting de bal. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Dinamozg 2:0

25e minuut.
Doeltrap. Apovnik met een harde bal richting middenveld. Kurelić kopt de bal weg. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman geeft de bal voor. Theuwen is nu in balbezit. Theuwen schiet op doel. Apovnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Dinamozg 3:0

34e minuut.
Sablić probeert naar een medespeler te passen. Böröczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Böröczi probeert naar een medespeler te passen. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Apovnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sablić passt de bal in één keer door. Belović rent richting de bal. Belović geeft de bal voor. Załęski is nu in balbezit. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Milišić kopt de bal weg. Kožičić-Benja heeft problemen om de bal te vangen. Kožičić-Benja passt de bal zonder na te denken. Theuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK MraclinV2 27%, Dinamozg 73%.
NK MraclinV2 - Dinamozg 3:0

49e minuut.
Leyman speelt de bal door. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz passt de bal zonder na te denken. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Dinamozg 4:0

52e minuut.
Kuśnierz verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśnierz passt de bal in één keer door. Załęski is nu in balbezit. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Böröczi speelt de bal door. Jakimowicz probeert de bal met de borst te controleren. Jakimowicz met een sublieme pass. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski schiet op doel. Apovnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milišić heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Dinamozg 5:0

56e minuut.
Böröczi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyman probeert naar een medespeler te passen. Załęski is nu in balbezit. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Dinamozg 6:0

64e minuut.
Jakimowicz geeft een hoge lob. Daar is Mrdjanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Milišić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Belović met de inworp. Leyman geeft een lange en hoge pass. Załęski is nu in balbezit. Załęski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Belović kopt de bal weg. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Milišić is nu in balbezit. Leyman onderschept slim de pass. Leyman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Dinamozg 7:0

69e minuut.
Daar is Jakimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakimowicz geeft een lange en hoge pass. Załęski maakt een snoekduik en kopt de bal. Leyman geeft een lange en hoge pass. Załęski krijgt zijn hoofd ertegen. Apovnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Apovnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Dinamozg 8:0

75e minuut.
Bonin kan de bal niet met de borst controleren. Jakimowicz speelt de bal door. Załęski is nu in balbezit. Załęski schiet op doel. Apovnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Dinamozg 9:0

82e minuut.
Böröczi probeert naar een medespeler te passen. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja passt de bal met de wreef. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. Apovnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MraclinV2 - Dinamozg 10:0

86e minuut.
Załęski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koritić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK MraclinV2 25%, Dinamozg 75%.
NK MraclinV2 - Dinamozg 10:0