Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc galaxy sb NK JARUN
a Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kurajica met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Cindrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zvornik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apaza met een snelle inworp. Mariz geeft een hoge lob. Pejušić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - NK JARUN 1:0

6e minuut.
Naerica geeft een hoge lob. Vavřík kopt de bal weg. Mariz probeert de bal met de borst te controleren. Mariz draait met de bal, schiet en ... Pejušić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - NK JARUN 2:0

8e minuut.
Naerica passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zvornik de bal. Mariz rent richting de bal. Mariz schiet op doel. Pejušić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - NK JARUN 3:0

10e minuut.
Cindrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz onderschept slim de pass. Mariz passt de bal in één keer door. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Berg passt de bal met de wreef. El Alil speelt de bal door. Mariz rent richting de bal. Mariz draait met de bal, schiet en ... Pejušić bokst de bal weg. Paal! Soto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - NK JARUN 4:0

13e minuut.
Zvornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz onderschept slim de pass. Mariz passt de bal in één keer door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pejušić trapt de bal weg van het doel. Kurajica kopt de bal weg. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Soto passt de bal in één keer door. Naerica is nu in balbezit. Mariz onderschept slim de pass. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - NK JARUN 5:0

22e minuut.
Saltão kopt de bal weg. Klungelig pakt Naerica de bal. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz draait met de bal, schiet en ... Pejušić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - NK JARUN 6:0

28e minuut.
Sačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vejzović de bal onder controle te krijgen. Pejušić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - NK JARUN 7:0

29e minuut.
Mariz schiet op doel. Pejušić probeert naar een medespeler te passen. Saltão kopt de bal weg. Daar is Mariz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurajica geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Apaza speelt de bal door. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - NK JARUN 8:0

33e minuut.
Cohen speelt de bal door. El Alil rent richting de bal. El Alil speelt de bal door. Mariz is nu in balbezit. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Pejušić met een harde bal richting middenveld. Saltão kopt de bal weg. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Berg met een sublieme pass. Klungelig pakt Apaza de bal. Apaza geeft een lange en hoge pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - NK JARUN 9:0

39e minuut.
El Alil kan de bal niet met de borst controleren. El Alil geeft een lange en hoge pass. Naerica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz onderschept slim de pass. Mariz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pejušić met een harde bal richting middenveld. Saltão kopt de bal weg. Soto is nu in balbezit. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Saltão kopt de bal weg. Mariz is nu in balbezit. Zvornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 20%, NK JARUN 80%.
fc galaxy sb - NK JARUN 9:0

46e minuut.
Novaselić is nu in balbezit. Soto onderschept slim de pass. Soto passt de bal in één keer door. Mariz rent richting de bal. Mariz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pejušić met een sublieme pass. El Alil rent richting de bal. El Alil geeft een hoge lob. Mariz rent richting de bal. Mariz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Sačić controleert de bal met de borst. El Alil is nu in balbezit. El Alil probeert naar een medespeler te passen. Kurajica geeft een hoge lob. Mariz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - NK JARUN 10:0

54e minuut.
Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík geeft een hoge lob. Apaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaza geeft een lange en hoge pass. Soto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Naerica met een harde bal richting middenveld. Saltão met een sublieme pass. Mariz rent richting de bal. Mariz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mariz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Markiel komt het veld opgelopen.

64e minuut.
El Alil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El Alil probeert naar een medespeler te passen. Saltão is nu in balbezit. Saltão speelt de bal door. Markiel is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Markiel is nu in balbezit. Markiel schiet op doel. Paal! Saltão geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - NK JARUN 11:0

66e minuut.
El Alil rent richting de bal. El Alil passt de bal met de wreef. Apaza speelt de bal door. Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Naerica trapt de bal weg. Berg kopt de bal weg. Markiel rent richting de bal. Markiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Markiel speelt de bal door. Kurajica is nu in balbezit. Kurajica met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Saltão probeert de bal met de borst te controleren. Saltão geeft de bal voor. Naerica is nu in balbezit. Soto onderschept slim de pass. Soto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zvornik is nu in balbezit. Zvornik geeft een hoge lob. Sačić rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Saltão kopt de bal weg. Markiel is nu in balbezit. Markiel passt de bal zonder na te denken. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - NK JARUN 12:0

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Alil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurajica is nu in balbezit. Kurajica geeft een lange en hoge pass. Markiel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiel schiet op doel. Klungelig pakt Naerica de bal. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - NK JARUN 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 13%, NK JARUN 87%.
fc galaxy sb - NK JARUN 13:0