Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK JARUN fc galaxy sb
Normal Tactiek a
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 50.2
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Ravnikar rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto passt de bal in één keer door. Berg is nu in balbezit. Berg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - fc galaxy sb 0:1

11e minuut.
Berg geeft een hoge lob. Soto probeert de bal aan de voet te houden. Vejzović met een sublieme pass. El Alil is nu in balbezit. El Alil geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - fc galaxy sb 0:2

13e minuut.
El Alil rent richting de bal. El Alil passt de bal met de wreef. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Vejzović probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Berg probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vejzović is nu in balbezit. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto haalt uit met een fantastische trap. Pejušić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - fc galaxy sb 0:3

18e minuut.
Vall rent richting de bal. Vall passt de bal met de wreef. Berg is nu in balbezit. Berg met een sublieme pass. Kurajica probeert naar een medespeler te passen. Pejušić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pejušić trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Ravnikar de bal. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Pejušić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Saltão passt de bal met de wreef. Kurajica is nu in balbezit. Kurajica passt de bal in één keer door. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - fc galaxy sb 0:4

26e minuut.
Sačić rent richting de bal. El Alil onderschept slim de pass. El Alil speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vejzović trapt de bal weg van het doel. Dvorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen begaat een overtreding. Cohen krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kurajica geeft een lange en hoge pass. Soto is nu in balbezit. Soto geeft een lange en hoge pass. Berg is nu in balbezit. Berg geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pejušić met een harde bal richting middenveld. Kurajica kopt de bal weg. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen geeft de bal voor. Berg met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - fc galaxy sb 0:5

37e minuut.
El Alil passt de bal in één keer door. Saltão is nu in balbezit. Saltão geeft een hoge lob. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. Pejušić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berg rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - fc galaxy sb 0:6

39e minuut.
Naerica is nu in balbezit. Berg onderschept slim de pass. Saltão rent richting de bal. Saltão haalt uit met een fantastische trap. Pejušić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - fc galaxy sb 0:7

44e minuut.
Kurajica rent richting de bal. Kurajica passt de bal in één keer door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Pejušić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - fc galaxy sb 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK JARUN 82%, fc galaxy sb 18%.
NK JARUN - fc galaxy sb 0:8

46e minuut.
Vall passt de bal met de wreef. Saltão rent richting de bal. Saltão passt de bal zonder na te denken. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kurajica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurajica passt de bal met de wreef. Berg rent richting de bal. Berg haalt uit met een fantastische trap. Pejušić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sačić speelt de bal door. Inworp. El Alil met een snelle inworp. Kurajica is nu in balbezit. Kurajica geeft een lange en hoge pass. Pejušić bokst de bal weg. Klungelig pakt Berg de bal. Soto geeft de bal voor. Berg rent richting de bal. Berg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cindrić is nu in balbezit. Berg onderschept slim de pass. Daar is Kurajica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurajica speelt de bal door. Soto rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Pejušić trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Alil met een snelle inworp. Kurajica met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pejušić met een sublieme pass. Saltão is nu in balbezit. Saltão met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kurajica kopt de bal weg. Naerica rent richting de bal. Soto speelt de bal door. Berg is nu in balbezit. Berg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - fc galaxy sb 0:9

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saltão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurajica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurajica geeft een hoge lob. Soto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kurajica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurajica geeft een hoge lob. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... Pejušić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Apaza speelt de bal door. El Alil heeft problemen om de bal te vangen. El Alil geeft een lange en hoge pass. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg schiet op doel. Pejušić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - fc galaxy sb 0:10

90e minuut.
Kurajica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Naerica de bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK JARUN - fc galaxy sb 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK JARUN 86%, fc galaxy sb 14%.
NK JARUN - fc galaxy sb 0:11