Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo123 Zagreb Kras NK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 13.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kilić speelt de bal door. Milidrag bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisica. Lisica krijgt een gele kaart. Milidrag is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milidrag met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kilić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisica. Kilić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Šestić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - Zagreb Kras NK 1:0

19e minuut.
Kunić passt de bal zonder na te denken. Todić is nu in balbezit. Kutlagić onderschept slim de pass. Kilić rent richting de bal. Kilić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Kunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubak speelt de bal door. Kosančić rent richting de bal. Kosančić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Todić rent richting de bal. Milidrag onderschept slim de pass. Milidrag probeert naar een medespeler te passen. Kilić is nu in balbezit. Kilić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo123 26%, Zagreb Kras NK 74%.
dinamo123 - Zagreb Kras NK 1:0

48e minuut.
Vugdelija met een sublieme pass. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić passt de bal met de wreef. Kilić rent richting de bal. Kilić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zubak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubak passt de bal in één keer door. Kutlagić is nu in balbezit. Kosančić verovert de bal door een tackle van achteren. Kosančić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Berović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Žic komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kunić probeert naar een medespeler te passen. Krupalija rent richting de bal. Kilić onderschept slim de pass. Kilić haalt uit met een fantastische trap. Vujica probeert de bal aan de voet te houden. Kekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Zubak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubak passt de bal met de wreef. Kutlagić heeft problemen om de bal te vangen. Renko bereikt de bal nog maar net als eerste. Renko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić passt de bal in één keer door. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Renko rent richting de bal. Renko schiet op doel. Juričić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo123 40%, Zagreb Kras NK 60%.
dinamo123 - Zagreb Kras NK 1:0