Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Jalžabet Mitsuoko UTD
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Vlahović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlahović speelt de bal door. Šebek geeft de bal voor. Prgin is nu in balbezit. Prgin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kažović met een snelle inworp. Gavrić is nu in balbezit. Vlahović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlahović krijgt een gele kaart. Gavrić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gavrić komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Popov onderschept slim de pass. Popov met een sublieme pass. Mišura is nu in balbezit. Mišura draait met de bal, schiet en ... Lovrović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kurčubić verovert de bal door een tackle van achteren. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kurčubić zijn tegenspeler op de grond. Matović raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gavrić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vlahović is nu in balbezit. Vlahović geeft een hoge lob. Vujnović probeert de bal aan de voet te houden. Popov rent richting de bal. Popov draait met de bal, schiet en ... Lovrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Šebek is nu in balbezit. Popov verovert de bal door een tackle van achteren. Popov passt de bal zonder na te denken. Mišura is nu in balbezit. Mišura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jalžabet 66%, Mitsuoko UTD 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Jalžabet - Mitsuoko UTD 0:0

53e minuut.
Lovrović met een harde bal richting middenveld. Kurčubić kopt de bal weg. Daar is Završki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurčubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurčubić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pancirov rent richting de bal. Šebek onderschept slim de pass. Kurčubić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kurčubić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kurčubić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Vlahović bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov speelt de bal door. Mišura rent richting de bal. Mišura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jalžabet 61%, Mitsuoko UTD 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Jalžabet - Mitsuoko UTD 0:0