Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campeón 2020 Vaca Azul
CA Tactiek vz433_mod
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 38.7
good Schieten solid
adequate Passen weak
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
van der Meijde kopt de bal weg. Klungelig pakt Bała de bal. Bała met een sublieme pass. Landiran rent richting de bal. Landiran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Barrancos geeft een lange en hoge pass. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva passt de bal zonder na te denken. Bruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Barrancos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruna is nu in balbezit. Bruna passt de bal in één keer door. Sofiane rent richting de bal. Sofiane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Englund met een sublieme pass. Klungelig pakt de Jesús Silva de bal. Vilanova rent richting de bal. Vilanova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeón 2020 - Vaca Azul 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeón 2020 44%, Vaca Azul 56%.
Campeón 2020 - Vaca Azul 0:1

46e minuut.
Vallejos komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Piantoni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Jesús Silva met een snelle inworp. Sofiane rent richting de bal. Sofiane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dragolyuk met een sublieme pass. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos speelt de bal door. Sofiane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofiane schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
de Jesús Silva passt de bal met de wreef. Antoniadis geeft een lange en hoge pass. Bruna rent richting de bal. Bruna draait met de bal, schiet en ... Alcantara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Campeón 2020 - Vaca Azul 1:1

73e minuut.
van der Meijde probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Bała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Hufajko rent richting de bal. Hufajko speelt de bal door. Barrancos rent richting de bal. Englund onderschept slim de pass. Englund geeft een hoge lob. Moravský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antoniadis is nu in balbezit. Vilanova verovert de bal door een tackle van achteren. Vilanova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeón 2020 - Vaca Azul 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeón 2020 45%, Vaca Azul 55%.
Campeón 2020 - Vaca Azul 1:2