Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bolso61 Rayito
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Mayta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanuzzi passt de bal zonder na te denken. Osinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Osinaga haalt uit met een fantastische trap. Ruotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Zuvela verovert de bal door een tackle van achteren. Zuvela met een sublieme pass. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bolso61 - Rayito 1:0

6e minuut.
Ustra geeft de bal voor. Faccio kopt de bal weg. Inworp. Katar met de inworp. Yanuzzi geeft de bal voor. Ruotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poggio is nu in balbezit. Poggio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bolso61 - Rayito 1:1

8e minuut.
Mayta passt de bal in één keer door. Osinaga rent richting de bal. Osinaga passt de bal zonder na te denken. Poggio rent richting de bal. Poggio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bolso61 - Rayito 1:2

23e minuut.
Osinaga speelt de bal door. Nazassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazassi probeert naar een medespeler te passen. Poggio is nu in balbezit. Poggio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Baillo onderschept slim de pass. Baillo met een sublieme pass. Leone heeft problemen om de bal te vangen. Zuluaga rent richting de bal. Zuluaga draait met de bal, schiet en ... Cambra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Cambra probeert naar een medespeler te passen. Poggio is nu in balbezit. De Mendiburu onderschept slim de pass. De Mendiburu geeft de bal voor. Zuluaga is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bolso61 - Rayito 2:2

32e minuut.
Mayta met een snelle inworp. De Mendiburu heeft problemen om de bal te vangen. Osinaga met een sublieme pass. Poggio rent richting de bal. Poggio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Olveira kopt de bal weg. Zuvela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga schiet op doel. Cambra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bolso61 - Rayito 3:2

45e minuut.
De Mendiburu passt de bal met de wreef. Zuvela rent richting de bal. Zuvela passt de bal met de wreef. Olveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Olveira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolso61 51%, Rayito 49%.
bolso61 - Rayito 3:2

59e minuut.
Yanuzzi passt de bal in één keer door. Osinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Osinaga speelt de bal door. Poggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Leone is nu in balbezit. Cavassa verovert de bal door een tackle van achteren. Cavassa geeft een lange en hoge pass. Zuvela is nu in balbezit. Zuvela draait met de bal, schiet en ... Cambra bokst de bal weg.

75e minuut.
Poggio rent richting de bal. De Mendiburu rent richting de bal. De Mendiburu probeert naar een medespeler te passen. Poggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Olveira onderschept slim de pass. Olveira met een sublieme pass. Cavassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavassa geeft de bal voor. Zuluaga springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolso61 48%, Rayito 52%.
bolso61 - Rayito 3:2