Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Star Wolves Los Rengos Arachanes
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Pumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales onderschept slim de pass. Rosales probeert naar een medespeler te passen. Ghiggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiggia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inchausti geeft de bal voor. Kroger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroger passt de bal zonder na te denken. Ghiggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiggia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Calatayud geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosales met een snelle inworp. Gago rent richting de bal. Gago passt de bal zonder na te denken. Colzada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Pumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenteno is nu in balbezit. Pumar begaat een overtreding. Pumar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Star Wolves 40%, Los Rengos Arachanes 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
All Star Wolves - Los Rengos Arachanes 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Szczygielski de bal. Gago verovert de bal door een tackle van achteren. Gago passt de bal met de wreef. Jaurena is nu in balbezit. Jaurena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Ghiggia rent richting de bal. Ghiggia met een sublieme pass. Gago probeert naar een medespeler te passen. Kroger rent richting de bal. Kroger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Szczygielski rent richting de bal. Gularte is nu in balbezit. Szczygielski onderschept slim de pass. Szczygielski schiet op doel. Terevinto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Wolves - Los Rengos Arachanes 0:1

65e minuut.
Kroger passt de bal in één keer door. Ghiggia rent richting de bal. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiggia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gago verovert de bal door een tackle van achteren. Gago speelt de bal door. Rosales met een sublieme pass. Ghiggia is nu in balbezit. Ghiggia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Star Wolves 54%, Los Rengos Arachanes 46%.
All Star Wolves - Los Rengos Arachanes 0:1