Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Star Wolves La Franja LG
Normal Tactiek Mi en2
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 40
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Mirică rent richting de bal. Mirică geeft een hoge lob. Preza kopt de bal weg. Gularte heeft problemen om de bal te vangen. Penc bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soare zal de hoekschop nemen. Preza springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gularte trapt de bal weg van het doel. Mirică is nu in balbezit. Mirică geeft een hoge lob. Penc is nu in balbezit. Penc schiet op doel. Terevinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gularte met een sublieme pass. Daar is Laborda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soare rent richting de bal. Soare geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Wolves - La Franja LG 0:1

13e minuut.
Parthenis met een sublieme pass. Soare is nu in balbezit. Soare geeft een hoge lob. Penc bereikt de bal nog maar net als eerste. Penc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Mirică met een sublieme pass. Klungelig pakt Penc de bal. Penc passt de bal met de wreef. Preza is nu in balbezit. Preza schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Wolves - La Franja LG 0:2

23e minuut.
Clavelli rent richting de bal. Clavelli geeft de bal voor. Daar is Gularte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preza is nu in balbezit. Preza haalt uit met een fantastische trap. Terevinto bokst de bal weg. Penc rent richting de bal. Penc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Wolves - La Franja LG 0:3

25e minuut.
Rosales rent richting de bal. Clavelli verovert de bal door een tackle van achteren. Kroger rent richting de bal. Clavelli verovert de bal door een tackle van achteren. Clavelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Terevinto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Clavelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kroger. Clavelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mirică zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Preza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Wolves - La Franja LG 0:4

31e minuut.
Kroger onderschept slim de pass. Kroger probeert naar een medespeler te passen. Zenteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Penc bereikt de bal nog maar net als eerste. Penc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Wolves - La Franja LG 0:5

35e minuut.
Zenteno speelt de bal door. Penc rent richting de bal. Laborda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laborda krijgt een gele kaart. Penc raakt geblesseerd tijdens het duel. Preza kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Wolves - La Franja LG 0:6

36e minuut.
Gago probeert naar een medespeler te passen. Ghiggia speelt de bal door. Zenteno heeft problemen om de bal te vangen. Penc onderschept slim de pass. Penc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Soare kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Penc de bal onder controle te krijgen. Penc passt de bal met de wreef. Preza is nu in balbezit. Preza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gularte trapt de bal weg van het doel. Soare kopt de bal weg. Penc is nu in balbezit. Preza is nu in balbezit. Preza draait met de bal, schiet en ... Terevinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Star Wolves 81%, La Franja LG 19%.
All Star Wolves - La Franja LG 0:6

47e minuut.
Laborda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soare met de inworp. Clavelli is nu in balbezit. Clavelli schiet op doel. Terevinto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Wolves - La Franja LG 0:7

51e minuut.
Moyaert rent richting de bal. Moyaert geeft een lange en hoge pass. Daar is Laborda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penc bereikt de bal nog maar net als eerste. Penc draait met de bal, schiet en ... Terevinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Gago speelt de bal door. Parthenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Parthenis geeft een lange en hoge pass. Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelli draait met de bal, schiet en ... Terevinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Penc rent richting de bal. Penc haalt uit met een fantastische trap. Terevinto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Wolves - La Franja LG 0:8

56e minuut.
Zenteno geeft een hoge lob. Daar is Preza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenteno rent richting de bal. Preza verovert de bal door een tackle van achteren. Preza schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Moyaert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mirică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirică passt de bal in één keer door. Preza bereikt de bal nog maar net als eerste. Preza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Wolves - La Franja LG 0:9

59e minuut.
Parthenis passt de bal in één keer door. Preza is nu in balbezit. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelli onderschept slim de pass. Clavelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Moyaert kopt de bal weg. Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelli passt de bal zonder na te denken. Preza is nu in balbezit. Preza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Soare geeft de bal voor. Clavelli kopt de bal weg. Daar is Croce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preza rent richting de bal. Preza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mirică verovert de bal door een tackle van achteren. Mirică probeert naar een medespeler te passen. Preza rent richting de bal. Penc bereikt de bal nog maar net als eerste. Penc schiet op doel. Terevinto bokst de bal weg.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soare zal de hoekschop nemen. Croce kopt de bal weg. Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelli geeft een lange en hoge pass. Terevinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Star Wolves 88%, La Franja LG 12%.
All Star Wolves - La Franja LG 0:9