Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pueblo obrero Perdomius FC
442 clásica Tactiek isi
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
41.5 gemiddelde waardering 51.8
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen solide


7e minuut.
Trashorras passt de bal in één keer door. Ghica rent richting de bal. Jobs maakt een afschuwelijke overtreding. Jobs krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Wędrowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Hofwegen komt het veld opgelopen.

20e minuut.
van Hofwegen passt de bal in één keer door. Holah rent richting de bal. Holah draait met de bal, schiet en ... Bengua probeert de bal aan de voet te houden. Pimienta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Perdomius FC 0:1

22e minuut.
Holah rent richting de bal. Holah passt de bal in één keer door. Radzikołek probeert naar een medespeler te passen. Mordak rent richting de bal. Mordak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
van Hofwegen heeft problemen om de bal te vangen. van Hofwegen passt de bal met de wreef. Bengua rent richting de bal. Holah verovert de bal door een tackle van achteren. Holah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Holah kopt de bal weg. Klungelig pakt Mordak de bal. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak verovert de bal door een tackle van achteren. Mordak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Perdomius FC 0:2

38e minuut.
Russo heeft problemen om de bal te vangen. Ranov is nu in balbezit. Ranov passt de bal in één keer door. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Piquionne rent richting de bal. Russo onderschept slim de pass. Met opzet legt Ranov zijn tegenspeler op de grond. Ranov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Russo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Russo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ghica kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bengua geeft een lange en hoge pass. Ghica is nu in balbezit. Bogdan is nu in balbezit. Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica draait met de bal, schiet en ... Zeev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghica rent richting de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo obrero 58%, Perdomius FC 42%.
Pueblo obrero - Perdomius FC 0:2

46e minuut.
Holah probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mordak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales begaat een overtreding. Rosales krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Radzikołek onderschept slim de pass. van Hofwegen met een sublieme pass. Brandani bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah onderschept slim de pass. Holah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mordak rent richting de bal. Chozas onderschept slim de pass. Piquionne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piquionne krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kallmann komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Russo is nu in balbezit. Kallmann onderschept slim de pass. Kallmann speelt de bal door. Holah rent richting de bal. Holah draait met de bal, schiet en ... Pimienta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bentancour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radzikołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szura krijgt een gele kaart. Radzikołek raakt geblesseerd tijdens het duel. Bentancour met een snel genomen vrije trap. Bengua rent richting de bal. Holah onderschept slim de pass. Holah haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Daar is Charles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavattero is nu in balbezit. Charles onderschept slim de pass. Charles geeft een hoge lob. Ghica springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo obrero 57%, Perdomius FC 43%.
Pueblo obrero - Perdomius FC 0:2