Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pueblo obrero 7 Estrellas
442 clásica Tactiek Volvimos
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
44.2 gemiddelde waardering 43.8
solide Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Kaňák met een snelle inworp. Trashorras rent richting de bal. Trashorras passt de bal zonder na te denken. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel. Gattari bokst de bal weg. Daar is Adoua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - 7 Estrellas 1:0

9e minuut.
Charles passt de bal in één keer door. Grala onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soto neemt de hoekschop. Ghica krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - 7 Estrellas 2:0

11e minuut.
Charles onderschept slim de pass. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala passt de bal met de wreef. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gattari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Adoua kopt de bal weg. Gremista probeert naar een medespeler te passen. Daar is Špis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špis draait met de bal, schiet en ... Kibaradam probeert de bal aan de voet te houden. Bălaşa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kaňák kopt de bal weg. Soto met een sublieme pass. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel. Grala probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - 7 Estrellas 3:0

27e minuut.
Kibaradam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aspiazu komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adoua is nu in balbezit. Lenzo onderschept slim de pass. Lenzo schiet op doel. Gattari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - 7 Estrellas 4:0

32e minuut.
Russo passt de bal met de wreef. Gremista probeert naar een medespeler te passen. Adoua heeft problemen om de bal te vangen. Lenzo rent richting de bal. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - 7 Estrellas 5:0

33e minuut.
Lenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Adoua is nu in balbezit. Lenzo begaat een overtreding. Lenzo krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Špis is nu in balbezit. Eltepe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Špis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Walczak met een snel genomen vrije trap. Vrančić maakt een snoekduik en kopt de bal. Aspiazu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - 7 Estrellas 5:1

35e minuut.
Walczak is nu in balbezit. Walczak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Špis de bal. Walczak geeft een hoge lob. Vrančić springt en kopt de bal. Bălaşa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Trashorras bereikt de bal nog maar net als eerste. Trashorras geeft een hoge lob. Lenzo probeert de bal met de borst te controleren. Charles rent richting de bal. Charles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo obrero 47%, 7 Estrellas 53%.
Pueblo obrero - 7 Estrellas 5:1

46e minuut.
Miodopolski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Miodopolski met een sublieme pass. Eltepe rent richting de bal. Eltepe geeft de bal voor. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. Gattari bokst de bal weg. Grala probeert de bal aan de voet te houden. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - 7 Estrellas 6:1

56e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto met een sublieme pass. Kaňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica rent richting de bal. Ghica draait met de bal, schiet en ... Gattari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Fernández Hinojosa komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier passt de bal zonder na te denken. Walczak probeert naar een medespeler te passen. Špis is nu in balbezit. Špis draait met de bal, schiet en ... Bălaşa bokst de bal weg.

65e minuut.
Dumortier kan de bal niet met de borst controleren. Dumortier geeft een lange en hoge pass. Bengua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk onderschept slim de pass. Bożyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Trashorras onderschept slim de pass. Trashorras met een sublieme pass. Fernández Hinojosa is nu in balbezit. Fernández Hinojosa heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Hinojosa haalt uit met een fantastische trap. Gattari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Soto passt de bal zonder na te denken. Špis rent richting de bal. Trashorras begaat een overtreding. Špis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miodopolski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bălaşa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo obrero 54%, 7 Estrellas 46%.
Pueblo obrero - 7 Estrellas 6:1