Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deamon FC La Rosadera Futbol Club
Normal Tactiek Delantera
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Terevinto geeft een hoge lob. Filipovich heeft problemen om de bal te vangen. Silvera begaat een overtreding. Silvera krijgt een gele kaart. Filipovich roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Filipovich kan niet meer verder spelen.

18e minuut.
Renjel geeft een hoge lob. Maulela kopt de bal weg. Mattozo is nu in balbezit. Beron onderschept slim de pass. Beron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Beron passt de bal met de wreef. Barrancos is nu in balbezit. Lipatín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barrancos raakt geblesseerd tijdens het duel. Beron zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - La Rosadera Futbol Club 0:1

35e minuut.
Maulela probeert naar een medespeler te passen. Silvera is nu in balbezit. Silvera met een sublieme pass. Da Silveira is nu in balbezit. Da Silveira schiet op doel. Hierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canessa met de inworp. Renjel probeert naar een medespeler te passen. Beron is nu in balbezit. Beron draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Guidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deamon FC 59%, La Rosadera Futbol Club 41%.
Deamon FC - La Rosadera Futbol Club 0:1

49e minuut.
Renjel passt de bal in één keer door. Terevinto met een sublieme pass. Barrancos rent richting de bal. Beron rent richting de bal. Beron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - La Rosadera Futbol Club 0:2

62e minuut.
Preza met een sublieme pass. Patiño rent richting de bal. Patiño geeft een hoge lob. Preza rent richting de bal. Preza met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Renjel rent richting de bal. Da Silveira is nu in balbezit. Da Silveira probeert naar een medespeler te passen. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deamon FC 55%, La Rosadera Futbol Club 45%.
Deamon FC - La Rosadera Futbol Club 0:2