Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S. y D. Florida TheGalactics
futbolAleman Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35 gemiddelde waardering 23.3
poor Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


9e minuut.
Yañez speelt de bal door. Daar is Parejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parejas verovert de bal door een tackle van achteren. Fabra rent richting de bal. Fabra schiet op doel. Reiswig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Canals bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafon begaat een overtreding. Canals raakt geblesseerd tijdens het duel. Canals zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yañez rent richting de bal. Yañez geeft een hoge lob. Pena maakt een snoekduik en kopt de bal. Parejas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fabra is nu in balbezit. Fabra passt de bal met de wreef. Vecino heeft problemen om de bal te vangen. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Yañez speelt de bal door. Pena heeft problemen om de bal te vangen. Vecino rent richting de bal. Pena verovert de bal door een tackle van achteren. Pena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos passt de bal met de wreef. Pena rent richting de bal. Pena schiet op doel. Reiswig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reiswig trapt de bal weg van het doel. Canals met een sublieme pass. Yañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yañez geeft een hoge lob. Reiswig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Inworp. Yañez met een snelle inworp. Pena probeert de bal met de borst te controleren. Pena haalt uit met een fantastische trap. Mata probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Salgueiro speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yañez neemt de hoekschop. Pena rent richting de bal. Pena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. y D. Florida 32%, TheGalactics 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S. y D. Florida - TheGalactics 0:0

48e minuut.
Yañez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parejas onderschept slim de pass. Pena rent richting de bal. Pena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dos Santos is nu in balbezit. Fabra verovert de bal door een tackle van achteren. Fabra passt de bal in één keer door. Pena rent richting de bal. Pena draait met de bal, schiet en ... Reiswig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. y D. Florida - TheGalactics 1:0

61e minuut.
Mena controleert de bal met de borst. Mena geeft de bal voor. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Fabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pena is nu in balbezit. Pita is nu in balbezit. Pena onderschept slim de pass. Pena schiet op doel. Klungelig pakt Parejas de bal. Paal!

86e minuut.
Banussi met een sublieme pass. Fabra geeft een hoge lob. Daar is Salgueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yañez rent richting de bal. Yañez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. y D. Florida 32%, TheGalactics 68%.
C.S. y D. Florida - TheGalactics 1:0