Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perdomius FC Deamon FC
Nueva probar Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
9% Spel op eigen helft 91%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 16.8
excellent Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Preza is nu in balbezit. Zavattero verovert de bal door een tackle van achteren. Zavattero passt de bal met de wreef. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov haalt uit met een fantastische trap. Motta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 1:0

8e minuut.
Daar is Olaizola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavattero probeert naar een medespeler te passen. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olaizola heeft problemen om de bal te vangen. Mordak rent richting de bal. Mordak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov schiet op doel. Maulela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mordak is nu in balbezit. Mordak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Motta met een harde bal richting middenveld. Carro kopt de bal weg. Daar is Maulela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranov rent richting de bal. Ranov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov is nu in balbezit. Holah is nu in balbezit. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Holah passt de bal zonder na te denken. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov passt de bal in één keer door. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Carro bereikt de bal nog maar net als eerste. Preza rent richting de bal. Carro verovert de bal door een tackle van achteren. Ranov is nu in balbezit. Ranov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mordak is nu in balbezit. Mordak geeft een lange en hoge pass. Holah is nu in balbezit. Holah haalt uit met een fantastische trap. Motta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 2:0

19e minuut.
Amarilla is nu in balbezit. Amarilla passt de bal zonder na te denken. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah draait met de bal, schiet en ... Motta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 3:0

21e minuut.
Klungelig pakt Ranov de bal. Maulela rent richting de bal. Ranov verovert de bal door een tackle van achteren. Ranov haalt uit met een fantastische trap. Motta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Preza is nu in balbezit. Ranov verovert de bal door een tackle van achteren. Ranov speelt de bal door. Klungelig pakt Mordak de bal. Mordak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 4:0

30e minuut.
Daar is Preza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carro probeert naar een medespeler te passen. Amarilla rent richting de bal. Amarilla geeft een hoge lob. Mordak is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mordak neemt de hoekschop. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah haalt uit met een fantastische trap. Motta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Ranov is nu in balbezit. Ranov schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Motta met een harde bal richting middenveld. Daar is Zavattero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranov is nu in balbezit. Ranov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 5:0

37e minuut.
Preza heeft problemen om de bal te vangen. Ranov rent richting de bal. Ranov passt de bal in één keer door. Holah heeft problemen om de bal te vangen. Holah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 6:0

39e minuut.
Carro kopt de bal weg. Ranov heeft problemen om de bal te vangen. Ranov passt de bal met de wreef. Mordak is nu in balbezit. Mordak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Holah rent richting de bal. Holah haalt uit met een fantastische trap. Motta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 7:0

40e minuut.
Daar is Amarilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarilla geeft een lange en hoge pass. Mordak rent richting de bal. Mordak geeft een lange en hoge pass. Holah springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Ranov de bal. Ranov passt de bal met de wreef. Holah rent richting de bal. Holah draait met de bal, schiet en ... Motta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 8:0

44e minuut.
Ranov passt de bal met de wreef. Preza is nu in balbezit. Ranov verovert de bal door een tackle van achteren. Ranov schiet op doel. Olaizola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mordak neemt de hoekschop. Holah springt en kopt de bal. Maulela kopt de bal weg. Holah rent richting de bal. Holah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdomius FC 9%, Deamon FC 91%.
Perdomius FC - Deamon FC 8:0

46e minuut.
Da Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ranov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranov haalt uit met een fantastische trap. Motta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 9:0

50e minuut.
Olaizola is nu in balbezit. Ranov verovert de bal door een tackle van achteren. Ranov kan de bal niet met de borst controleren. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ... Motta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olaizola trapt de bal weg van het doel. Carro kopt de bal weg. Holah controleert de bal met de borst. Holah passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 10:0

53e minuut.
Taibo passt de bal zonder na te denken. Patiño controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jobs maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ranov is nu in balbezit. Ranov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 11:0

55e minuut.
Carro heeft problemen om de bal te vangen. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov passt de bal met de wreef. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 12:0

57e minuut.
Amarilla is nu in balbezit. Amarilla passt de bal in één keer door. Holah rent richting de bal. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Motta met een harde bal richting middenveld. Carro kopt de bal weg. Mordak is nu in balbezit. Mordak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 13:0

61e minuut.
Amarilla geeft een hoge lob. Zavattero kopt de bal weg. Holah probeert de bal aan de voet te houden. Ranov is nu in balbezit. Ranov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Jobs verovert de bal door een tackle van achteren. Jobs speelt de bal door. Holah is nu in balbezit. Holah haalt uit met een fantastische trap. Motta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 14:0

64e minuut.
Ranov met een sublieme pass. Zavattero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavattero speelt de bal door. Holah rent richting de bal. Holah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mordak kan de bal niet met de borst controleren. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov schiet op doel. Motta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Preza is nu in balbezit. Holah verovert de bal door een tackle van achteren. Holah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 15:0

68e minuut.
Amarilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Mordak de bal. Mattozo rent richting de bal. Ranov rent richting de bal. Ranov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 16:0

71e minuut.
Maulela trapt de bal weg. Carro geeft de bal voor. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak haalt uit met een fantastische trap. Motta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 17:0

73e minuut.
Inworp. Mordak met een snelle inworp. Ranov rent richting de bal. Ranov schiet op doel. Motta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 18:0

79e minuut.
Jobs geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olaizola de bal. Mordak kopt de bal weg. Ranov rent richting de bal. Ranov schiet op doel. Motta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Lipatín kopt de bal weg. Holah probeert de bal aan de voet te houden. Ranov is nu in balbezit. Ranov schiet op doel. Maulela probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 19:0

83e minuut.
Nuei met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radzikołek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mordak is nu in balbezit. Mordak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Holah rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 20:0

85e minuut.
Nuei probeert naar een medespeler te passen. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak geeft de bal voor. Holah is nu in balbezit. Holah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 21:0

88e minuut.
Maulela bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulela geeft de bal voor. Da Silveira kopt de bal weg. Radzikołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzikołek geeft een lange en hoge pass. Motta bokst de bal weg. Holah rent richting de bal. Holah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Deamon FC 22:0

89e minuut.
Da Silveira rent richting de bal. Da Silveira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Preza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranov is nu in balbezit. Ranov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Motta met een harde bal richting middenveld. Radzikołek kopt de bal weg. Ranov is nu in balbezit. Ranov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdomius FC 9%, Deamon FC 91%.
Perdomius FC - Deamon FC 22:0