Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montevideo Rangers F.C Deamon FC
Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 17.6
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pamonha is nu in balbezit. Pamonha speelt de bal door. Somers bereikt de bal nog maar net als eerste. Somers draait met de bal, schiet en ... Guidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - Deamon FC 1:0

4e minuut.
Preza is nu in balbezit. Csillag onderschept slim de pass. Csillag passt de bal zonder na te denken. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - Deamon FC 2:0

6e minuut.
Preza bereikt de bal nog maar net als eerste. Csillag verovert de bal door een tackle van achteren. Csillag speelt de bal door. Somers rent richting de bal. Somers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - Deamon FC 3:0

8e minuut.
Csillag is nu in balbezit. Csillag probeert naar een medespeler te passen. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha haalt uit met een fantastische trap. Guidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - Deamon FC 4:0

10e minuut.
Lipatín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maulela komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Sagáth geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silvera met een snelle inworp. Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Odriozola draait met de bal, schiet en ... Kaarlimäe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Tota is nu in balbezit. Tota geeft de bal voor. Somers rent richting de bal. Somers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - Deamon FC 5:0

18e minuut.
Tota probeert naar een medespeler te passen. Somers is nu in balbezit. Somers passt de bal in één keer door. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Barkay met een sublieme pass. Tota heeft problemen om de bal te vangen. Tota met een sublieme pass. Pamonha rent richting de bal. Pamonha schiet op doel. Guidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Odriozola kopt de bal weg. Tota bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota speelt de bal door. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tota bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota passt de bal zonder na te denken. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - Deamon FC 6:0

37e minuut.
Mattozo probeert de bal aan de voet te houden. Tota is nu in balbezit. Tota passt de bal in één keer door. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Csillag kopt de bal weg. Tota bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota passt de bal zonder na te denken. Pamonha rent richting de bal. Pamonha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montevideo Rangers F.C 31%, Deamon FC 69%.
Montevideo Rangers F.C - Deamon FC 6:0

46e minuut.
Maulela passt de bal met de wreef. Somers bereikt de bal nog maar net als eerste. Somers passt de bal met de wreef. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha haalt uit met een fantastische trap. Guidi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - Deamon FC 7:0

50e minuut.
Šenkyřík is nu in balbezit. Šenkyřík passt de bal zonder na te denken. Tota met een sublieme pass. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - Deamon FC 8:0

52e minuut.
Somers is nu in balbezit. Somers geeft een hoge lob. Taibo probeert de bal aan de voet te houden. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mattozo is nu in balbezit. Šenkyřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattozo is nu in balbezit. Tota onderschept slim de pass. Tota geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Pamonha rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - Deamon FC 9:0

74e minuut.
Tota is nu in balbezit. Tota geeft een lange en hoge pass. Preza heeft problemen om de bal te vangen. Tota rent richting de bal. Tota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pamonha neemt de hoekschop. Barkay is nu in balbezit. Barkay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tota de bal. Tota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Olaizola heeft problemen om de bal te vangen. Somers bereikt de bal nog maar net als eerste. Somers geeft de bal voor. Cissé is nu in balbezit. Cissé draait met de bal, schiet en ... Guidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Preza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota is nu in balbezit. Tota passt de bal in één keer door. Somers bereikt de bal nog maar net als eerste. Somers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - Deamon FC 10:0

86e minuut.
Preza probeert naar een medespeler te passen. Šenkyřík geeft de bal voor. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha haalt uit met een fantastische trap. Guidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Odriozola is nu in balbezit. Csillag onderschept slim de pass. Csillag speelt de bal door. Olaizola rent richting de bal. Tota geeft de bal voor. Guidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montevideo Rangers F.C 18%, Deamon FC 82%.
Montevideo Rangers F.C - Deamon FC 10:0