Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perdomius FC La Rosadera Futbol Club
Nueva probar Tactiek Delantera
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 20.6
uitstekend Schieten zwak
solide Passen hopeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Amarilla speelt de bal door. Carro is nu in balbezit. Carro geeft een lange en hoge pass. Mordak rent richting de bal. Mordak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Zavattero is nu in balbezit. Zavattero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Holah de bal. Holah haalt uit met een fantastische trap. Hierro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - La Rosadera Futbol Club 1:0

5e minuut.
Radzikołek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bentancour de bal. Bentancour geeft een lange en hoge pass. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak schiet op doel. Hierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Canessa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zavattero met een snelle inworp. Holah rent richting de bal. Holah draait met de bal, schiet en ... Hierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Radzikołek probeert naar een medespeler te passen. Carro rent richting de bal. Carro geeft een hoge lob. Mordak heeft problemen om de bal te vangen. Mordak haalt uit met een fantastische trap. Hierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - La Rosadera Futbol Club 2:0

18e minuut.
Terevinto heeft problemen om de bal te vangen. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak geeft een hoge lob. Holah rent richting de bal. Holah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Renjel met een sublieme pass. Inworp. Amarilla met een snelle inworp. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Terevinto geeft een lange en hoge pass. Mordak is nu in balbezit. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov draait met de bal, schiet en ... Hierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - La Rosadera Futbol Club 3:0

25e minuut.
Orozco is nu in balbezit. Amarilla onderschept slim de pass. Amarilla geeft de bal voor. Holah rent richting de bal. Holah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Renjel passt de bal in één keer door. Jobs rent richting de bal. Jobs speelt de bal door. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - La Rosadera Futbol Club 4:0

30e minuut.
Barrancos passt de bal met de wreef. Daar is Canessa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah onderschept slim de pass. Holah draait met de bal, schiet en ... Hierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov haalt uit met een fantastische trap. Hierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - La Rosadera Futbol Club 5:0

35e minuut.
Renjel met een sublieme pass. Radzikołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzikołek met een sublieme pass. Ranov is nu in balbezit. Ranov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - La Rosadera Futbol Club 6:0

37e minuut.
Carro met een sublieme pass. Klungelig pakt Amarilla de bal. Amarilla passt de bal in één keer door. Ranov rent richting de bal. Ranov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdomius FC 19%, La Rosadera Futbol Club 81%.
Perdomius FC - La Rosadera Futbol Club 6:0

47e minuut.
Hierro met een sublieme pass. Carro kopt de bal weg. Daar is Terevinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranov rent richting de bal. Ranov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Hierro trapt de bal weg. Carro kopt de bal weg. Mordak rent richting de bal. Ranov rent richting de bal. Ranov draait met de bal, schiet en ... Hierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Holah is nu in balbezit. Tolosa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ranov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - La Rosadera Futbol Club 7:0

55e minuut.
Holah passt de bal in één keer door. Carro is nu in balbezit. Carro passt de bal zonder na te denken. Daar is Ranov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hierro trapt de bal weg van het doel. Jobs kopt de bal weg. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Amarilla rent richting de bal. Amarilla geeft de bal voor. Mordak rent richting de bal. Mordak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - La Rosadera Futbol Club 8:0

59e minuut.
Daar is Carro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carro met een sublieme pass. Amarilla rent richting de bal. Mordak rent richting de bal. Mordak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Terevinto is nu in balbezit. Amarilla onderschept slim de pass. Amarilla geeft een hoge lob. Holah is nu in balbezit. Holah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Carro speelt de bal door. Mordak rent richting de bal. Ranov is nu in balbezit. Mordak is nu in balbezit. Mordak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Tolosa geeft een hoge lob. Inworp. Zavattero met de inworp. Holah is nu in balbezit. Holah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ranov geeft de bal voor. Mordak kopt de bal weg. Carro geeft een lange en hoge pass. Mordak rent richting de bal. Mordak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Canessa met de inworp. Filipovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavattero verovert de bal door een tackle van achteren. Holah is nu in balbezit. Holah haalt uit met een fantastische trap. Hierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - La Rosadera Futbol Club 9:0

77e minuut.
Carro verovert de bal door een tackle van achteren. Carro geeft een lange en hoge pass. Holah is nu in balbezit. Holah heeft problemen om de bal te vangen. Holah schiet op doel. Hierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ranov is nu in balbezit. Ranov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - La Rosadera Futbol Club 10:0

83e minuut.
Filipovich probeert naar een medespeler te passen. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amarilla krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Canessa geeft een hoge lob. Inworp. Zavattero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holah rent richting de bal. Holah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Bentancour is nu in balbezit. Bentancour geeft een lange en hoge pass. Canessa heeft problemen om de bal te vangen. Holah is nu in balbezit. Holah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hierro bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Beltrán passt de bal in één keer door. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour geeft een lange en hoge pass. Holah is nu in balbezit. Holah schiet op doel. De bal raakt de paal. Mordak is nu in balbezit. Mordak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - La Rosadera Futbol Club 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdomius FC 15%, La Rosadera Futbol Club 85%.
Perdomius FC - La Rosadera Futbol Club 11:0