Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pueblo obrero TheGalactics
442 clásica Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 22.1
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Soto speelt de bal door. Bengua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengua probeert naar een medespeler te passen. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bengua probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szura passt de bal met de wreef. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chozas passt de bal met de wreef. Ghica rent richting de bal. Ghica probeert naar een medespeler te passen. Szura rent richting de bal. Szura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - TheGalactics 1:0

24e minuut.
Szura passt de bal zonder na te denken. Bengua geeft de bal voor. Parejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica onderschept slim de pass. Ghica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - TheGalactics 2:0

29e minuut.
Klungelig pakt Parejas de bal. Szura rent richting de bal. Szura passt de bal zonder na te denken. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dos Santos rent richting de bal. Bengua verovert de bal door een tackle van achteren. Bengua passt de bal met de wreef. Szura is nu in balbezit. Szura draait met de bal, schiet en ... Gianelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soto zal de hoekschop nemen. Ghica krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pita rent richting de bal. Pita geeft een hoge lob. Inworp. Soto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bengua geeft een lange en hoge pass. Gianelli bokst de bal weg. Ghica maakt een snoekduik en kopt de bal. Gianelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - TheGalactics 3:0

35e minuut.
Szura passt de bal met de wreef. Bengua is nu in balbezit. Bengua probeert naar een medespeler te passen. Ghica is nu in balbezit. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - TheGalactics 4:0

37e minuut.
Szura geeft de bal voor. Klungelig pakt Dos Santos de bal. Bengua bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bengua onderschept slim de pass. Bengua speelt de bal door. Ghica rent richting de bal. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Gianelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Bengua rent richting de bal. Bengua passt de bal zonder na te denken. Szura rent richting de bal. Bengua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bengua rent richting de bal. Bengua geeft een lange en hoge pass. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo obrero 25%, TheGalactics 75%.
Pueblo obrero - TheGalactics 4:0

49e minuut.
Klungelig pakt Aires de bal. Skrzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzek geeft een hoge lob. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Szura passt de bal zonder na te denken. Parejas is nu in balbezit. Ghica onderschept slim de pass. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Gianelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - TheGalactics 5:0

60e minuut.
Doeltrap. Parejas trapt de bal weg. Russo kopt de bal weg. Ghica is nu in balbezit. Ghica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ghica is nu in balbezit. Mata is nu in balbezit. Mata passt de bal met de wreef. Szura rent richting de bal. Szura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mata de bal. Gianelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szura rent richting de bal. Szura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - TheGalactics 6:0

68e minuut.
Vilar probeert naar een medespeler te passen. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leira begaat een overtreding. Leira krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Russo verovert de bal door een tackle van achteren. Russo geeft een lange en hoge pass. Pita probeert de bal met de borst te controleren. Szura rent richting de bal. Dos Santos speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Ghica de bal. Parejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica schiet op doel. Gianelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vilar rent richting de bal. Russo verovert de bal door een tackle van achteren. Russo met een sublieme pass. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vecino geeft een hoge lob. Inworp. Russo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bengua rent richting de bal. Bengua geeft een hoge lob. Gianelli bokst de bal weg.

79e minuut.
Pesce bereikt de bal nog maar net als eerste. Chozas onderschept slim de pass. Chozas met een sublieme pass. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - TheGalactics 7:0

81e minuut.
Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica passt de bal zonder na te denken. Szura is nu in balbezit. Szura draait met de bal, schiet en ... Gianelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ghica onderschept slim de pass. Bengua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengua passt de bal zonder na te denken. Soto rent richting de bal. Soto geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - TheGalactics 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo obrero 16%, TheGalactics 84%.
Pueblo obrero - TheGalactics 8:0