Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deamon FC 7 Estrellas
Normal Tactiek Volvimos
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 38.5
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Taibo passt de bal zonder na te denken. Colombo rent richting de bal. Vrančić onderschept slim de pass. Vrančić draait met de bal, schiet en ... Guidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - 7 Estrellas 0:1

4e minuut.
Walczak rent richting de bal. Walczak geeft de bal voor. Vrančić is nu in balbezit. Bożyk rent richting de bal. Bożyk draait met de bal, schiet en ... Guidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk haalt uit met een fantastische trap. Guidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - 7 Estrellas 0:2

8e minuut.
Vrančić is nu in balbezit. Olaizola is nu in balbezit. Vrančić verovert de bal door een tackle van achteren. Vrančić haalt uit met een fantastische trap. Guidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - 7 Estrellas 0:3

11e minuut.
Walczak met de inworp. Uzak rent richting de bal. Uzak geeft een lange en hoge pass. Vrančić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - 7 Estrellas 0:4

21e minuut.
Mattozo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gremista rent richting de bal. Gremista met een sublieme pass. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vrančić verovert de bal door een tackle van achteren. Olaizola bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić verovert de bal door een tackle van achteren. Vrančić draait met de bal, schiet en ... Bożyk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vrančić draait met de bal, schiet en ... Guidi met een sublieme pass. Gremista kopt de bal weg. Vrančić is nu in balbezit. Vrančić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Daar is Mattozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzak rent richting de bal. Uzak passt de bal in één keer door. Vrančić is nu in balbezit. Vrančić haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guidi speelt de bal door. Gremista kopt de bal weg. Colombo heeft problemen om de bal te vangen. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deamon FC 74%, 7 Estrellas 26%.
Deamon FC - 7 Estrellas 0:4

46e minuut.
Miodopolski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Miodopolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miodopolski geeft de bal voor. Daar is Mattozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodopolski geeft een hoge lob. Guidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - 7 Estrellas 0:5

52e minuut.
Uzak geeft een lange en hoge pass. Guidi speelt de bal door. Śmieszek kopt de bal weg. Grala geeft de bal voor. Vrančić krijgt zijn hoofd ertegen. Guidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Bożyk is nu in balbezit. Bożyk passt de bal met de wreef. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić draait met de bal, schiet en ... Colombo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dumortier neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vrančić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - 7 Estrellas 0:6

56e minuut.
Preza is nu in balbezit. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk speelt de bal door. Vrančić rent richting de bal. Vrančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - 7 Estrellas 0:7

60e minuut.
Adoua kopt de bal weg. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić is nu in balbezit. Vrančić haalt uit met een fantastische trap. Guidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak rent richting de bal. Walczak geeft een hoge lob. Vrančić springt en kopt de bal. Guidi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - 7 Estrellas 0:8

66e minuut.
Bjelić rent richting de bal. Bjelić geeft de bal voor. Vrančić kopt de bal weg. Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Miodopolski met een sublieme pass. Olaizola is nu in balbezit. Vrančić onderschept slim de pass. Daar is Uzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - 7 Estrellas 0:9

74e minuut.
Dumortier probeert naar een medespeler te passen. Vrančić rent richting de bal. Vrančić draait met de bal, schiet en ... Olaizola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - 7 Estrellas 0:10

77e minuut.
Grala geeft de bal voor. Taibo speelt de bal door. Lipatín rent richting de bal. Uzak verovert de bal door een tackle van achteren. Uzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guidi trapt de bal weg van het doel. Walczak kopt de bal weg. Vrančić heeft problemen om de bal te vangen. Vrančić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dumortier rent richting de bal. Dumortier passt de bal zonder na te denken. Colombo is nu in balbezit. Vrančić verovert de bal door een tackle van achteren. Vrančić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - 7 Estrellas 0:11

82e minuut.
Odriozola probeert naar een medespeler te passen. Nuei heeft problemen om de bal te vangen. Vrančić rent richting de bal. Vrančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - 7 Estrellas 0:12

84e minuut.
Odriozola passt de bal in één keer door. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak passt de bal zonder na te denken. Vrančić rent richting de bal. Vrančić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Colombo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adoua de bal. Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodopolski geeft een hoge lob. Vrančić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - 7 Estrellas 0:13

88e minuut.
Klungelig pakt Uzak de bal. Vrančić rent richting de bal. Vrančić draait met de bal, schiet en ... Olaizola probeert de bal aan de voet te houden. Guidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deamon FC 86%, 7 Estrellas 14%.
Deamon FC - 7 Estrellas 0:13