Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros Celtas Grandes Hitos
Liga Tactiek 442
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 31.8
average Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha passt de bal in één keer door. Viamont rent richting de bal. Kolvmanke verovert de bal door een tackle van achteren. Kolvmanke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pietrucha geeft een lange en hoge pass. Olveira kan de bal niet met de borst controleren. Omini onderschept slim de pass. Omini schiet op doel. Avaroa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Celtas - Grandes Hitos 1:0

10e minuut.
Doeltrap. Olveira trapt de bal weg. Pietrucha kopt de bal weg. Kolvmanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolvmanke schiet op doel. Avaroa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Inworp. Boca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capristo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos onderschept slim de pass. De Los Campos draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trapote zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gianelli rent richting de bal. Gianelli geeft een hoge lob. De Los Campos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guerreros Celtas - Grandes Hitos 1:1

20e minuut.
Trapote bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada onderschept slim de pass. Zelada met een sublieme pass. Omini rent richting de bal. Omini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Viamont is nu in balbezit. Pietrucha is nu in balbezit. Viamont schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viamont krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Trapote onderschept slim de pass. Trapote geeft een hoge lob. Daar is Capristo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos draait met de bal, schiet en ... Bulka bokst de bal weg.

45e minuut.
Maute bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute geeft een lange en hoge pass. Vidaurre rent richting de bal. De Los Campos onderschept slim de pass. De Los Campos draait met de bal, schiet en ... Bulka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Celtas 48%, Grandes Hitos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros Celtas - Grandes Hitos 1:1

59e minuut.
Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca onderschept slim de pass. Boca speelt de bal door. De Los Campos rent richting de bal. De Los Campos schiet op doel. Bulka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mătrăgună geeft een lange en hoge pass. Rodiño probeert de bal aan de voet te houden. Kolvmanke rent richting de bal. Kolvmanke haalt uit met een fantastische trap. Avaroa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Celtas - Grandes Hitos 2:1

82e minuut.
Abela heeft problemen om de bal te vangen. Maute rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abela. Abela krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bździądło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolvmanke is nu in balbezit. Kolvmanke probeert naar een medespeler te passen. Omini rent richting de bal. Omini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Celtas 49%, Grandes Hitos 51%.
Guerreros Celtas - Grandes Hitos 2:1