Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
urguay Real Sarragosa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Daar is Canelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgos Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Suárez passt de bal zonder na te denken. Pérez del Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez del Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pérez del Castillo rent richting de bal. Pérez del Castillo passt de bal in één keer door. Burgos Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Suárez schiet op doel. Nicola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Real Sarragosa 0:1

38e minuut.
Zeoli is nu in balbezit. Zeoli speelt de bal door. Pérez del Castillo rent richting de bal. Pérez del Castillo draait met de bal, schiet en ... Teodovich probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urguay 62%, Real Sarragosa 38%.
urguay - Real Sarragosa 0:1

47e minuut.
Pérez del Castillo probeert de bal met de borst te controleren. Padín rent richting de bal. Burgos Suárez is nu in balbezit. Burgos Suárez draait met de bal, schiet en ... Nicola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fagúndez probeert naar een medespeler te passen. Burgos Suárez rent richting de bal. Burgos Suárez met een sublieme pass. Pérez del Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez del Castillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Canelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagúndez onderschept slim de pass. Fagúndez passt de bal in één keer door. Burgos Suárez rent richting de bal. Burgos Suárez geeft een lange en hoge pass. Nicola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Burgos Suárez met een sublieme pass. Crespo rent richting de bal. Crespo met een sublieme pass. Sotelo is nu in balbezit. Sotelo draait met de bal, schiet en ... Mazurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urguay 61%, Real Sarragosa 39%.
urguay - Real Sarragosa 0:1