Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Arsenal Nordico F. C.
la serruchadora Tactiek Claro que C
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 54.8
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


11e minuut.
Remedios speelt de bal door. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo passt de bal zonder na te denken. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gründer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründer geeft een lange en hoge pass. Łoszek kopt de bal weg. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Brzezik rent richting de bal. Łoszek met een sublieme pass. Smarzyński is nu in balbezit. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Nordico F. C. 0:1

27e minuut.
Zwojnica geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łoszek met de inworp. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Daar is Urferer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grillo is nu in balbezit. Grillo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brzezik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik schiet op doel. Völker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Vanžura passt de bal zonder na te denken. Remedios is nu in balbezit. Remedios passt de bal in één keer door. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Nordico F. C. 0:2

38e minuut.
Lilik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eeken komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Eeken passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Metouali de bal. Gründer speelt de bal door. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 48%, Nordico F. C. 52%.
Atlético Arsenal - Nordico F. C. 0:2

51e minuut.
Marín onderschept slim de pass. Marín probeert naar een medespeler te passen. Vanžura bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanžura geeft een lange en hoge pass. Eeken krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Remedios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoszek speelt de bal door. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Völker bokst de bal weg. Inworp. Cioper komt het veld opgelopen. van Ham komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cioper onderschept slim de pass. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cioper zijn tegenspeler op de grond. Cioper krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Völker met een sublieme pass. Klungelig pakt van Ham de bal. Zagubiony probeert naar een medespeler te passen. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cioper probeert naar een medespeler te passen. Vanžura speelt de bal door. Plecho is nu in balbezit. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zwojnica met een sublieme pass. Ignat rent richting de bal. Vanžura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vanžura krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 44%, Nordico F. C. 56%.
Atlético Arsenal - Nordico F. C. 0:2