Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CC8 Nordico F. C.
CC8 1 Tactiek Claro que C
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 51.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Łoszek rent richting de bal. Łoszek met een sublieme pass. Brzezik rent richting de bal. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Nordico F. C. 0:1

14e minuut.
Ignat geeft de bal voor. Brzezik rent richting de bal. Cruchaga Lasa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzezik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grillo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cîrciumaru passt de bal in één keer door. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică passt de bal zonder na te denken. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ferguson geeft een hoge lob. Remedios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Miniccio is nu in balbezit. Białowąs onderschept slim de pass. Białowąs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Łoszek geeft een hoge lob. Brzezik kopt de bal weg. Daar is Gherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Remedios probeert naar een medespeler te passen. Grillo speelt de bal door. Cruchaga Lasa rent richting de bal. Brzezik onderschept slim de pass. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Cărănică onderschept slim de pass. Łoszek speelt de bal door. Cărănică speelt de bal door. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langhe met een snelle inworp. Ferguson rent richting de bal. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Langhe is nu in balbezit. Langhe geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Miniccio de bal. Hulshoff is nu in balbezit. Hulshoff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Cîrciumaru is nu in balbezit. Brzezik onderschept slim de pass. Brzezik passt de bal zonder na te denken. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CC8 56%, Nordico F. C. 44%.
CC8 - Nordico F. C. 0:1

51e minuut.
Renjel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică verovert de bal door een tackle van achteren. Cărănică passt de bal zonder na te denken. Białowąs heeft problemen om de bal te vangen. Białowąs draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Białowąs is nu in balbezit. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs rent richting de bal. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plecho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

56e minuut.
De Miniccio kopt de bal weg. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cîrciumaru begaat een overtreding. Brzezik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Brzezik kan niet meer verder spelen.

61e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Ferguson passt de bal in één keer door. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs draait met de bal, schiet en ... Luasepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CC8 - Nordico F. C. 1:1

62e minuut.
Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică speelt de bal door. Langhe met een sublieme pass. Hulshoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulshoff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Hulshoff rent richting de bal. Hulshoff passt de bal in één keer door. Langhe rent richting de bal. Langhe haalt uit met een fantastische trap. Luasepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Nordico F. C. 2:1

74e minuut.
Marín geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langhe met de inworp. Hulshoff rent richting de bal. Hulshoff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gherman met een sublieme pass. Klungelig pakt Cruchaga Lasa de bal. Grillo is nu in balbezit. Grillo schiet op doel. Grădean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

90e minuut.
Łoszek passt de bal zonder na te denken. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo passt de bal met de wreef. Łoszek is nu in balbezit. Łoszek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CC8 31%, Nordico F. C. 69%.
CC8 - Nordico F. C. 2:1
CC8