Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Municipal FC trainc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Inworp. Zorrilla De San Martín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pellejero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellejero speelt de bal door. Rebellato geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zorrilla De San Martín is nu in balbezit. Diconca onderschept slim de pass. Diconca speelt de bal door. Babastro is nu in balbezit. Babastro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Guadalupe geeft een lange en hoge pass. Laguzzi probeert de bal aan de voet te houden. Rebellato speelt de bal door. Babastro is nu in balbezit. Babastro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Coro is nu in balbezit. Coro probeert naar een medespeler te passen. Babastro bereikt de bal nog maar net als eerste. Babastro schiet op doel. Hervoso probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Limachi rent richting de bal. Coro verovert de bal door een tackle van achteren. Coro met een sublieme pass. Pellejero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellejero schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Ruiz kan de bal niet met de borst controleren. Limachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Limachi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Limachi neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Diconca geeft de bal voor. Inworp. Zorrilla De San Martín met een snelle inworp. Daar is Pellejero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellejero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Municipal FC 60%, trainc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Municipal FC - trainc 0:0

61e minuut.
Rebellato passt de bal in één keer door. Diconca is nu in balbezit. Babastro rent richting de bal. Babastro schiet op doel. Camilli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ureña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Laguzzi is nu in balbezit. Franca verovert de bal door een tackle van achteren. Franca probeert naar een medespeler te passen. Babastro rent richting de bal. Babastro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - trainc 0:1

85e minuut.
Coro heeft problemen om de bal te vangen. Limachi verovert de bal door een tackle van achteren. Limachi passt de bal met de wreef. Laguzzi is nu in balbezit. Laguzzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Municipal FC 54%, trainc 46%.
Municipal FC - trainc 0:1