Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Chicana FC Nordico F. C.
Normal Tactiek Claro que C
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 52.7
matig Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. La Pierre met een harde bal richting middenveld. Smarzyński kopt de bal weg. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ignat geeft een lange en hoge pass. Grillo probeert de bal met de borst te controleren. Grillo geeft een lange en hoge pass. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński schiet op doel. La Pierre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Urtasun rent richting de bal. Smarzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smarzyński probeert naar een medespeler te passen. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana FC - Nordico F. C. 0:1

18e minuut.
Cuagliotti onderschept slim de pass. Remedios speelt de bal door. Ignat is nu in balbezit. Ignat geeft een hoge lob. Brzezik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek is nu in balbezit. Łoszek speelt de bal door. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap. La Pierre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana FC - Nordico F. C. 0:2

23e minuut.
Łoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek speelt de bal door. Klungelig pakt Smarzyński de bal. Brzezik rent richting de bal. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Izaguirre met een harde bal richting middenveld. Smarzyński kopt de bal weg. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. La Pierre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana FC - Nordico F. C. 0:3

26e minuut.
Smarzyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spinelli. Smarzyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brzezik springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cuagliotti is nu in balbezit. Cuagliotti passt de bal zonder na te denken. Łoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek geeft een lange en hoge pass. Brzezik kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urtasun heeft problemen om de bal te vangen. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Remedios passt de bal in één keer door. Brzezik rent richting de bal. Smarzyński is nu in balbezit. Brzezik rent richting de bal. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. La Pierre bokst de bal weg. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana FC - Nordico F. C. 0:4

39e minuut.
Łoszek met een sublieme pass. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński passt de bal in één keer door. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel. La Pierre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński draait met de bal, schiet en ... La Pierre bokst de bal weg.

44e minuut.
Remedios speelt de bal door. Łoszek probeert naar een medespeler te passen. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap. La Pierre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana FC - Nordico F. C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana FC 76%, Nordico F. C. 24%.
La Chicana FC - Nordico F. C. 0:5

48e minuut.
Łoszek is nu in balbezit. Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek onderschept slim de pass. Łoszek geeft een lange en hoge pass. Smarzyński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Cuagliotti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Maute Saravia de bal onder controle te krijgen. Peralta rent richting de bal. Brzezik onderschept slim de pass. Brzezik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana FC - Nordico F. C. 0:6

59e minuut.
Grillo rent richting de bal. Grillo passt de bal met de wreef. Brzezik heeft problemen om de bal te vangen. Brzezik schiet op doel. La Pierre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana FC - Nordico F. C. 0:7

65e minuut.
Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński passt de bal met de wreef. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. La Pierre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana FC - Nordico F. C. 0:8

67e minuut.
Łoszek met de inworp. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuagliotti rent richting de bal. Brzezik verovert de bal door een tackle van achteren. Brzezik schiet op doel. La Pierre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana FC - Nordico F. C. 0:9

79e minuut.
Cisneros verovert de bal door een tackle van achteren. Cisneros passt de bal met de wreef. Łoszek met een sublieme pass. Brzezik rent richting de bal. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. La Pierre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Grillo probeert naar een medespeler te passen. Ignat speelt de bal door. Daar is Smarzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana FC - Nordico F. C. 0:10

86e minuut.
Grillo probeert naar een medespeler te passen. Brzezik rent richting de bal. Brzezik probeert naar een medespeler te passen. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Urtasun is nu in balbezit. Grillo onderschept slim de pass. Grillo probeert naar een medespeler te passen. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński schiet op doel. La Pierre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ignat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łoszek rent richting de bal. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana FC - Nordico F. C. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana FC 72%, Nordico F. C. 28%.
La Chicana FC - Nordico F. C. 0:11