Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Arsenal trainc
la serruchadora Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 17.4
excellent Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Urferer is nu in balbezit. Urferer passt de bal zonder na te denken. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Flor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - trainc 1:0

5e minuut.
Flor met een harde bal richting middenveld. Inworp. Talpăiute zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eeken rent richting de bal. Eeken schiet op doel. Flor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Eeken rent richting de bal. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Metouali onderschept slim de pass. Metouali draait met de bal, schiet en ... Flor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - trainc 2:0

9e minuut.
Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute passt de bal zonder na te denken. Metouali rent richting de bal. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Flor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Metouali rent richting de bal. Franca speelt de bal door. Merello is nu in balbezit. Urferer is nu in balbezit. Urferer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - trainc 3:0

16e minuut.
Pellejero rent richting de bal. Urferer onderschept slim de pass. Urferer geeft een lange en hoge pass. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Šapkarev verovert de bal door een tackle van achteren. Šapkarev passt de bal zonder na te denken. Urferer rent richting de bal. Metouali heeft problemen om de bal te vangen. Metouali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Urferer speelt de bal door. Klungelig pakt Talpăiute de bal. Talpăiute geeft de bal voor. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Talpăiute kopt de bal weg. Daar is Urferer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urferer passt de bal in één keer door. Metouali rent richting de bal. Metouali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - trainc 4:0

25e minuut.
Eeken rent richting de bal. Urferer is nu in balbezit. Urferer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Eeken de bal onder controle te krijgen. Flor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rubini heeft problemen om de bal te vangen. Metouali is nu in balbezit. Metouali speelt de bal door. Eeken rent richting de bal. Eeken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica passt de bal zonder na te denken. Urferer is nu in balbezit. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Talpăiute de bal. Talpăiute passt de bal zonder na te denken. Metouali is nu in balbezit. Eeken rent richting de bal. Eeken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Martí probeert de bal aan de voet te houden. Merello is nu in balbezit. Metouali verovert de bal door een tackle van achteren. Metouali schiet op doel. Flor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - trainc 5:0

42e minuut.
Šapkarev is nu in balbezit. Šapkarev geeft de bal voor. Rubini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eeken rent richting de bal. Eeken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Eeken de bal. Eeken geeft een lange en hoge pass. Metouali rent richting de bal. Metouali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - trainc 6:0

45e minuut.
Ruiz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Talpăiute zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eeken rent richting de bal. Eeken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - trainc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 16%, trainc 84%.
Atlético Arsenal - trainc 7:0

49e minuut.
Talpăiute passt de bal zonder na te denken. Urferer is nu in balbezit. Urferer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Metouali de bal. Metouali draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Inworp. Lilik komt het veld opgelopen. Ślęziak komt het veld opgelopen. van Ham komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Surowiec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lilik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lilik geeft een lange en hoge pass. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rubini rent richting de bal. Rubini passt de bal in één keer door. Pellejero heeft problemen om de bal te vangen. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham draait met de bal, schiet en ... Flor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Talpăiute zal de hoekschop nemen. Lilik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
van Ham is nu in balbezit. Lilik rent richting de bal. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak schiet op doel. Flor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Talpăiute passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Šapkarev de bal. Šapkarev met een sublieme pass. Daar is Ślęziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślęziak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Biskup rent richting de bal. Biskup geeft een hoge lob. Ruiz kan de bal niet met de borst controleren. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap. Flor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Flor trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talpăiute met de inworp. Lilik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Šapkarev geeft de bal voor. Merello heeft problemen om de bal te vangen. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - trainc 8:0

83e minuut.
Šapkarev kopt de bal weg. Daar is Ślęziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Ham is nu in balbezit. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak passt de bal zonder na te denken. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Lilik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - trainc 9:0

89e minuut.
van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham passt de bal met de wreef. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak schiet op doel. Flor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - trainc 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 20%, trainc 80%.
Atlético Arsenal - trainc 10:0