Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cerro largo Atlético Arsenal
Normal Tactiek la serruchadora
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 45.2
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Urferer heeft problemen om de bal te vangen. Šapkarev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evangelista. Evangelista krijgt een gele kaart. Šapkarev raakt geblesseerd tijdens het duel. Biskup met een snel genomen vrije trap. Metouali heeft problemen om de bal te vangen. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken draait met de bal, schiet en ... Ojeda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:1

10e minuut.
Oyarbide kopt de bal weg. Urferer probeert de bal met de borst te controleren. Urferer passt de bal met de wreef. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ojeda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:2

11e minuut.
Anchen met een sublieme pass. Evangelista rent richting de bal. Urferer onderschept slim de pass. Metouali is nu in balbezit. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Ojeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eeken rent richting de bal. Eeken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:3

15e minuut.
Gordiola passt de bal zonder na te denken. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute passt de bal zonder na te denken. Urferer is nu in balbezit. Urferer schiet op doel. Ojeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zwojnica kopt de bal weg. Oyarbide met een sublieme pass. Klungelig pakt Evangelista de bal. Urferer verovert de bal door een tackle van achteren. Urferer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:4

26e minuut.
Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista rent richting de bal. Metouali verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Metouali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metouali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:5

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šapkarev neemt de hoekschop. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken draait met de bal, schiet en ... Ojeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:6

38e minuut.
Urferer verovert de bal door een tackle van achteren. Urferer probeert naar een medespeler te passen. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali draait met de bal, schiet en ... Ojeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:7

39e minuut.
Anchen onderschept slim de pass. Anchen speelt de bal door. Yacoel is nu in balbezit. Eeken onderschept slim de pass. Eeken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:8

43e minuut.
Kněz is nu in balbezit. Kněz geeft een lange en hoge pass. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken draait met de bal, schiet en ... Yacoel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Metouali is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Talpăiute neemt de hoekschop. Berini controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro largo 80%, Atlético Arsenal 20%.
cerro largo - Atlético Arsenal 0:9

47e minuut.
Eeken is nu in balbezit. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute passt de bal in één keer door. Metouali is nu in balbezit. Metouali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:10

52e minuut.
Surowiec geeft de bal voor. Klungelig pakt Berini de bal. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali draait met de bal, schiet en ... Ojeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Metouali rent richting de bal. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali is nu in balbezit. Eeken rent richting de bal. Eeken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Berini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metouali is nu in balbezit. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Ojeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:11

56e minuut.
Šapkarev rent richting de bal. Šapkarev geeft de bal voor. Eeken is nu in balbezit. Eeken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:12

57e minuut.
Montemurro probeert naar een medespeler te passen. Anchen is nu in balbezit. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:13

59e minuut.
Urferer rent richting de bal. Eeken is nu in balbezit. Evangelista is nu in balbezit. Eeken verovert de bal door een tackle van achteren. Eeken haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Berini de bal. Paal!

61e minuut.
Metouali heeft problemen om de bal te vangen. Eeken rent richting de bal. Metouali rent richting de bal. Metouali draait met de bal, schiet en ... Ojeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:14

64e minuut.
Surowiec met een sublieme pass. Urferer rent richting de bal. Urferer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Metouali de bal. Metouali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:15

65e minuut.
Anchen met een sublieme pass. Klungelig pakt Montemurro de bal. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Evangelista onderschept slim de pass. Eeken onderschept slim de pass. Urferer is nu in balbezit. Klungelig pakt Urferer de bal. Urferer passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:16

74e minuut.
Daar is Metouali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urferer is nu in balbezit. Urferer passt de bal met de wreef. Eeken is nu in balbezit. Eeken haalt uit met een fantastische trap. Ojeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Metouali de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - Atlético Arsenal 0:17

78e minuut.
Evangelista kopt de bal weg. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec geeft een lange en hoge pass. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Talpăiute probeert de bal met de borst te controleren. Talpăiute geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gordiola de bal onder controle te krijgen. Metouali is nu in balbezit. Metouali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken speelt de bal door. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Ojeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Daar is Urferer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urferer geeft een hoge lob. Gordiola probeert de bal aan de voet te houden. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken draait met de bal, schiet en ... Ojeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro largo 84%, Atlético Arsenal 16%.
cerro largo - Atlético Arsenal 0:17