Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nordico F. C. trainc
Claro que C Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 18.4
redelijk Schieten slecht
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Łoszek passt de bal in één keer door. De Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. De Miniccio schiet op doel. Franca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Flor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - trainc 1:0

12e minuut.
Zorrilla De San Martín met de inworp. Merello rent richting de bal. Ignat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merello met een snel genomen vrije trap. Luasepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Rubini passt de bal in één keer door. Gründer rent richting de bal. Gründer geeft de bal voor. De Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. De Miniccio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Martí probeert naar een medespeler te passen. Marín rent richting de bal. Zorrilla De San Martín schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zorrilla De San Martín krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Coro geeft een hoge lob. Inworp. Łoszek met een snelle inworp. De Miniccio rent richting de bal. De Miniccio haalt uit met een fantastische trap. Flor bokst de bal weg.

28e minuut.
Pellejero is nu in balbezit. Grillo onderschept slim de pass. Grillo geeft een lange en hoge pass. De Miniccio rent richting de bal. De Miniccio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Łoszek passt de bal met de wreef. Grillo rent richting de bal. Grillo passt de bal zonder na te denken. De Miniccio rent richting de bal. De Miniccio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Remedios passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ignat de bal. Ignat met een sublieme pass. De Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. De Miniccio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Merello is nu in balbezit. Merello passt de bal in één keer door. Coro probeert naar een medespeler te passen. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński schiet op doel. Flor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ignat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Coro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński draait met de bal, schiet en ... Flor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nordico F. C. 31%, trainc 69%.
Nordico F. C. - trainc 1:0

51e minuut.
Gründer onderschept slim de pass. Gründer passt de bal zonder na te denken. Łoszek heeft problemen om de bal te vangen. Łoszek geeft een hoge lob. Smarzyński springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Merello probeert naar een medespeler te passen. Łoszek probeert naar een medespeler te passen. De Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. De Miniccio draait met de bal, schiet en ... Franca probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Marín is nu in balbezit. Marín speelt de bal door. Grillo probeert naar een medespeler te passen. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Łoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Łoszek passt de bal met de wreef. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - trainc 2:0

71e minuut.
Ignat passt de bal met de wreef. Coro rent richting de bal. De Miniccio onderschept slim de pass. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Grillo is nu in balbezit. De Miniccio is nu in balbezit. Grillo probeert naar een medespeler te passen. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński schiet op doel. Flor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Łoszek speelt de bal door. De Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz rent richting de bal. De Miniccio verovert de bal door een tackle van achteren. De Miniccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - trainc 3:0

86e minuut.
Renjel verovert de bal door een tackle van achteren. Renjel geeft de bal voor. Klungelig pakt Smarzyński de bal. De Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. De Miniccio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ignat is nu in balbezit. Ignat probeert naar een medespeler te passen. De Miniccio rent richting de bal. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ignat met de inworp. Grillo probeert naar een medespeler te passen. Rubini is nu in balbezit. De Miniccio onderschept slim de pass. De Miniccio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nordico F. C. 14%, trainc 86%.
Nordico F. C. - trainc 3:0