Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trainc Nordico F. C.
Normal Tactiek Claro que C
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 51
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Brzezik passt de bal in één keer door. Martí rent richting de bal. Smarzyński onderschept slim de pass. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap. Ruiz probeert de bal aan de voet te houden. Flor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Coro de bal. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - Nordico F. C. 0:1

9e minuut.
Coro passt de bal met de wreef. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński passt de bal zonder na te denken. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Smarzyński onderschept slim de pass. Brzezik is nu in balbezit. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - Nordico F. C. 0:2

15e minuut.
Zorrilla De San Martín is nu in balbezit. Zorrilla De San Martín geeft de bal voor. Łoszek met een sublieme pass. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Łoszek passt de bal met de wreef. Brzezik rent richting de bal. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Franca probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - Nordico F. C. 0:3

18e minuut.
Renjel geeft een lange en hoge pass. Brzezik kopt de bal weg. Daar is De Miniccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Grillo met een sublieme pass. Brzezik is nu in balbezit. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński schiet op doel. Flor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - Nordico F. C. 0:4

28e minuut.
Smarzyński is nu in balbezit. De Miniccio rent richting de bal. De Miniccio passt de bal zonder na te denken. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Franca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Flor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - Nordico F. C. 0:5

30e minuut.
Rubini bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Łoszek geeft een lange en hoge pass. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Remedios speelt de bal door. Łoszek rent richting de bal. Łoszek probeert naar een medespeler te passen. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Smarzyński geeft een lange en hoge pass. Rubini kopt de bal weg. Coro is nu in balbezit. Brzezik verovert de bal door een tackle van achteren. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński passt de bal in één keer door. Łoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - Nordico F. C. 0:6

40e minuut.
De Miniccio geeft een lange en hoge pass. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Smarzyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brzezik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Grillo speelt de bal door. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński passt de bal met de wreef. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Flor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brzezik heeft problemen om de bal te vangen. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Marín met de inworp. De Miniccio is nu in balbezit. De Miniccio met een sublieme pass. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trainc 77%, Nordico F. C. 23%.
trainc - Nordico F. C. 0:6

50e minuut.
Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo verovert de bal door een tackle van achteren. Grillo probeert naar een medespeler te passen. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - Nordico F. C. 0:7

54e minuut.
Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński heeft problemen om de bal te vangen. Smarzyński passt de bal zonder na te denken. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Remedios is nu in balbezit. Grillo rent richting de bal. Remedios speelt de bal door. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Grillo met een sublieme pass. Łoszek met een sublieme pass. Klungelig pakt Franca de bal. Brzezik rent richting de bal. Brzezik schiet op doel. Flor bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - Nordico F. C. 0:8

58e minuut.
Brzezik is nu in balbezit. Brzezik speelt de bal door. Smarzyński heeft problemen om de bal te vangen. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap. Flor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - Nordico F. C. 0:9

63e minuut.
Franca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łoszek met de inworp. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De Miniccio passt de bal zonder na te denken. Remedios rent richting de bal. Remedios geeft de bal voor. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - Nordico F. C. 0:10

68e minuut.
Grillo is nu in balbezit. Grillo passt de bal zonder na te denken. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel. Smarzyński probeert de bal met de borst te controleren. Flor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Łoszek passt de bal met de wreef. De Miniccio met een sublieme pass. Daar is Martí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Grillo kopt de bal weg. Daar is Franca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Merello kopt de bal weg. Daar is Brzezik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coro rent richting de bal. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Remedios met een sublieme pass. Renjel heeft problemen om de bal te vangen. Renjel geeft een hoge lob. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Łoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoszek passt de bal in één keer door. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Flor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - Nordico F. C. 0:11

87e minuut.
Franca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łoszek met een snelle inworp. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Smarzyński speelt de bal door. Klungelig pakt De Miniccio de bal. De Miniccio met een sublieme pass. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt De Miniccio de bal. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński passt de bal met de wreef. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trainc 82%, Nordico F. C. 18%.
trainc - Nordico F. C. 0:11