Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trainc La Chicana FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Ruiz passt de bal in één keer door. Coro rent richting de bal. Arrascaeta is nu in balbezit. Arrascaeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - La Chicana FC 0:1

21e minuut.
Pellejero met een sublieme pass. Urtasun is nu in balbezit. Babastro verovert de bal door een tackle van achteren. Babastro schiet op doel. La Pierre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
trainc - La Chicana FC 1:1

24e minuut.
Minetti probeert naar een medespeler te passen. Maute Saravia rent richting de bal. Maute Saravia passt de bal zonder na te denken. Arrascaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrascaeta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trainc 58%, La Chicana FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trainc - La Chicana FC 1:1

53e minuut.
Rubini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minetti met de inworp. Maute Saravia rent richting de bal. Maute Saravia geeft een lange en hoge pass. Flor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Cuagliotti met de inworp. Klungelig pakt Anchen de bal. Anchen geeft een lange en hoge pass. Daar is Maute Saravia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisneros geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Anchen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Centurión komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trainc 67%, La Chicana FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trainc - La Chicana FC 1:1