Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Municipal FC Atlético Arsenal
Normal Tactiek la serruchadora
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 47.5
slecht Schieten formidabel
hopeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Biskup met een sublieme pass. Vanžura is nu in balbezit. Vanžura met een sublieme pass. Eeken is nu in balbezit. Eeken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Urferer kopt de bal weg. Hervoso heeft problemen om de bal te vangen. Mendoza rent richting de bal. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali draait met de bal, schiet en ... Paal! Eeken rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vanžura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eeken is nu in balbezit. Eeken draait met de bal, schiet en ... Paal! Metouali is nu in balbezit. Metouali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:1

10e minuut.
Eeken onderschept slim de pass. Eeken speelt de bal door. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Ureña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Metouali rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:2

10e minuut.
Guadalupe is nu in balbezit. Guadalupe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mendoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeken rent richting de bal. Eeken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Camilli heeft problemen om de bal te vangen. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Ureña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

22e minuut.
Hervoso passt de bal met de wreef. Vanžura is nu in balbezit. Vanžura probeert naar een medespeler te passen. Metouali rent richting de bal. Metouali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:3

23e minuut.
Biskup geeft een hoge lob. Daar is Hervoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken draait met de bal, schiet en ... Ureña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:4

25e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer onderschept slim de pass. Urferer met een sublieme pass. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Zwojnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwojnica geeft de bal voor. Metouali springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali met een sublieme pass. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Eeken is nu in balbezit. Eeken passt de bal in één keer door. Diconca heeft problemen om de bal te vangen. Metouali is nu in balbezit. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Ureña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Šapkarev verovert de bal door een tackle van achteren. Šapkarev geeft de bal voor. Vanžura heeft problemen om de bal te vangen. Eeken is nu in balbezit. Eeken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:5

44e minuut.
Hervoso geeft de bal voor. Inworp. Vanžura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eeken is nu in balbezit. Eeken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hervoso met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Vanžura de bal. Vanžura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Municipal FC 86%, Atlético Arsenal 14%.
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:5

46e minuut.
Vanžura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sobbe komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Urferer passt de bal met de wreef. Šapkarev rent richting de bal. Šapkarev geeft een hoge lob. Metouali rent richting de bal. Metouali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Urferer rent richting de bal. Sobbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobbe passt de bal in één keer door. Eeken is nu in balbezit. Eeken geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:6

51e minuut.
Guadalupe rent richting de bal. Sobbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobbe passt de bal zonder na te denken. Metouali rent richting de bal. Metouali schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sobbe heeft problemen om de bal te vangen. Sobbe passt de bal in één keer door. Eeken rent richting de bal. Eeken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:7

55e minuut.
Urferer rent richting de bal. Urferer passt de bal in één keer door. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Ureña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:8

57e minuut.
Eeken rent richting de bal. Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali is nu in balbezit. Metouali schiet op doel. Ureña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:9

59e minuut.
Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Sobbe met een sublieme pass. Eeken rent richting de bal. Eeken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:10

60e minuut.
Talpăiute komt het veld opgelopen. van Ham komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Talpăiute geeft de bal voor. Metouali rent richting de bal. Camilli is nu in balbezit. Metouali onderschept slim de pass. Metouali draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:11

64e minuut.
Urferer verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Urferer de bal. Urferer met een sublieme pass. Klungelig pakt Metouali de bal. Metouali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hervoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:12

66e minuut.
Hervoso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:13

71e minuut.
Talpăiute passt de bal zonder na te denken. Ureña speelt de bal door. Urferer kopt de bal weg. Klungelig pakt Metouali de bal. Metouali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:14

75e minuut.
Peletti is nu in balbezit. Sobbe verovert de bal door een tackle van achteren. Guadalupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobbe rent richting de bal. Sobbe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cioper passt de bal in één keer door. Talpăiute speelt de bal door. Metouali rent richting de bal. Metouali draait met de bal, schiet en ... Ureña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Šapkarev speelt de bal door. Klungelig pakt Talpăiute de bal. Talpăiute geeft een hoge lob. Metouali is nu in balbezit. Metouali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cioper passt de bal met de wreef. Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer passt de bal in één keer door. Metouali heeft problemen om de bal te vangen. Metouali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Mendoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šapkarev neemt de hoekschop. Talpăiute krijgt zijn hoofd ertegen. Metouali krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Hervoso geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sobbe neemt de hoekschop. Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sobbe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer passt de bal met de wreef. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Cioper verovert de bal door een tackle van achteren. Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobbe probeert naar een medespeler te passen. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali schiet op doel. Ureña bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Sobbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute passt de bal met de wreef. Metouali heeft problemen om de bal te vangen. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Ureña bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šapkarev zal de hoekschop nemen. Cioper kopt de bal weg. Metouali rent richting de bal. Metouali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ureña met een harde bal richting middenveld. Urferer is nu in balbezit. Guadalupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer onderschept slim de pass. Urferer passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Municipal FC 85%, Atlético Arsenal 15%.
Municipal FC - Atlético Arsenal 0:14