Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Arsenal Municipal FC
la serruchadora Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 17
excellent Schieten poor
good Passen hopeless
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Klungelig pakt Metouali de bal. Met opzet legt Guidi zijn tegenspeler op de grond. Metouali raakt geblesseerd tijdens het duel. Biskup zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eeken krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Eeken geeft een lange en hoge pass. Ureña probeert naar een medespeler te passen. Urferer kopt de bal weg. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali schiet op doel. Ureña bokst de bal weg. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ureña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Metouali krijgt zijn hoofd ertegen. Ureña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Municipal FC 1:0

10e minuut.
Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali speelt de bal door. Eeken is nu in balbezit. Eeken draait met de bal, schiet en ... Mendoza probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Limachi heeft problemen om de bal te vangen. Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarev geeft een lange en hoge pass. Daar is Eeken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Biskup kopt de bal weg. Klungelig pakt Metouali de bal. Diconca is nu in balbezit. Metouali verovert de bal door een tackle van achteren. Metouali haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Šapkarev rent richting de bal. Šapkarev passt de bal met de wreef. Eeken is nu in balbezit. Eeken passt de bal met de wreef. Camilli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Municipal FC 2:0

23e minuut.
Surowiec passt de bal zonder na te denken. Metouali rent richting de bal. Klungelig pakt Metouali de bal. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Ureña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Municipal FC 3:0

26e minuut.
Urferer passt de bal in één keer door. Eeken rent richting de bal. Eeken geeft de bal voor. Metouali heeft problemen om de bal te vangen. Metouali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Eeken de bal. Talpăiute geeft een hoge lob. Klungelig pakt Diconca de bal. Metouali rent richting de bal. Metouali haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Guidi geeft een lange en hoge pass. Völker met een sublieme pass. Urferer kopt de bal weg. Daar is Eeken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeken schiet op doel. Ureña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Camilli rent richting de bal. Camilli geeft de bal voor. Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Šapkarev is nu in balbezit. Šapkarev geeft een hoge lob. Daar is Peletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ureña met een sublieme pass. Talpăiute speelt de bal door. Urferer rent richting de bal. Urferer haalt uit met een fantastische trap. Ureña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Metouali krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Biskup speelt de bal door. Šapkarev speelt de bal door. Metouali rent richting de bal. Metouali schiet op doel. Ureña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Municipal FC 4:0

41e minuut.
Eeken onderschept slim de pass. Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer speelt de bal door. Metouali rent richting de bal. Metouali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Municipal FC 5:0

43e minuut.
Šapkarev onderschept slim de pass. Šapkarev geeft de bal voor. Peletti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Metouali de bal onder controle te krijgen. Metouali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Municipal FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 18%, Municipal FC 82%.
Atlético Arsenal - Municipal FC 6:0

46e minuut.
Laguzzi is nu in balbezit. Metouali verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Limachi. Metouali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Surowiec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ureña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Metouali is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Municipal FC 7:0

51e minuut.
Eeken is nu in balbezit. Eeken geeft de bal voor. Metouali rent richting de bal. Metouali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Municipal FC 8:0

55e minuut.
Šapkarev met een snelle inworp. Metouali rent richting de bal. Metouali schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hervoso de bal onder controle te krijgen. Ureña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Municipal FC 9:0

56e minuut.
Metouali raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lilik komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Šapkarev onderschept slim de pass. Šapkarev probeert naar een medespeler te passen. Urferer rent richting de bal. Šapkarev rent richting de bal. Šapkarev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ureña trapt de bal weg van het doel. Talpăiute heeft problemen om de bal te vangen. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Lilik de bal. Doeltrap. Camilli trapt de bal weg van het doel. Šapkarev probeert de bal met de borst te controleren. Šapkarev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Surowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šapkarev geeft de bal voor. Lilik springt en kopt de bal. Eeken rent richting de bal. Eeken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Municipal FC 10:0

70e minuut.
Urferer rent richting de bal. Urferer passt de bal zonder na te denken. Lilik is nu in balbezit. Lilik draait met de bal, schiet en ... Ureña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Municipal FC 11:0

70e minuut.
Laguzzi is nu in balbezit. Eeken onderschept slim de pass. Eeken passt de bal zonder na te denken. Lilik is nu in balbezit. Lilik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Eeken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeken haalt uit met een fantastische trap. Ureña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Municipal FC 12:0

73e minuut.
Urferer kopt de bal weg. Daar is Hervoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeken rent richting de bal. Eeken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Municipal FC 13:0

77e minuut.
Urferer passt de bal in één keer door. Lilik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilik probeert naar een medespeler te passen. Eeken heeft problemen om de bal te vangen. Eeken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Ureña trapt de bal weg. Talpăiute kopt de bal weg. Klungelig pakt Lilik de bal. Lilik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ureña met een harde bal richting middenveld. Urferer kopt de bal weg. Daar is Eeken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lilik rent richting de bal. Lilik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Talpăiute met een snelle inworp. Surowiec rent richting de bal. Surowiec passt de bal met de wreef. Urferer is nu in balbezit. Urferer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lilik is nu in balbezit. Lilik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Municipal FC 14:0

82e minuut.
Eeken verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Urferer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urferer passt de bal met de wreef. Lilik rent richting de bal. Lilik schiet op doel. Ureña bokst de bal weg.

85e minuut.
Doeltrap. Ureña trapt de bal weg van het doel. Talpăiute geeft de bal voor. Lilik is nu in balbezit. Lilik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Talpăiute met de inworp. Daar is Eeken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadalupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken verovert de bal door een tackle van achteren. Eeken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 13%, Municipal FC 87%.
Atlético Arsenal - Municipal FC 14:0