Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Chicana FC cerro largo
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Yacoel geeft een hoge lob. Montemurro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuagliotti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cuagliotti krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Maute Saravia geeft de bal voor. Riccardi heeft problemen om de bal te vangen. Arrascaeta rent richting de bal. Arrascaeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana FC - cerro largo 1:0

16e minuut.
Evangelista rent richting de bal. Maute Saravia rent richting de bal. Maute Saravia passt de bal zonder na te denken. Arrascaeta is nu in balbezit. Arrascaeta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana FC 51%, cerro largo 49%.
La Chicana FC - cerro largo 1:0

73e minuut.
Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuagliotti is nu in balbezit. Met opzet legt Anchen zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Anchen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Anchen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cuagliotti moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cuagliotti kan niet meer verder spelen. Coronel komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Peralta probeert de bal aan de voet te houden. Pages is nu in balbezit. Met opzet legt Cisneros zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cisneros naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pages wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pages kan niet meer verder spelen. Qinallata komt het veld opgelopen. Gordiola met een snel genomen vrije trap. La Pierre met een sublieme pass. Maute Saravia rent richting de bal. Maute Saravia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Yacoel is nu in balbezit. Gordiola rent richting de bal. Maute Saravia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maute Saravia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana FC 33%, cerro largo 67%.
La Chicana FC - cerro largo 1:0