Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CC8 trainc
CC8 1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 17
zeer goed Schieten slecht
goed Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellejero bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu geeft een lange en hoge pass. Muciek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Iliescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bała komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Flor met een sublieme pass. Cărănică kopt de bal weg. Białowąs probeert naar een medespeler te passen. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - trainc 1:0

12e minuut.
Muciek draait met de bal, schiet en ... Franca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cărănică neemt de hoekschop. Klungelig pakt Muciek de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pellejero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cărănică de bal. Cărănică passt de bal zonder na te denken. Muciek rent richting de bal. Muciek schiet op doel. Flor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - trainc 2:0

16e minuut.
Merello probeert naar een medespeler te passen. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică passt de bal in één keer door. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - trainc 3:0

17e minuut.
Białowąs probeert de bal met de borst te controleren. Merello rent richting de bal. Merello passt de bal met de wreef. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - trainc 4:0

18e minuut.
Daar is Babastro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muciek onderschept slim de pass. Merello maakt een afschuwelijke overtreding. Merello krijgt een gele kaart. Muciek raakt geblesseerd tijdens het duel. Cîrciumaru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muciek kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruiz de bal. Białowąs is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cărănică met een snelle inworp. Coro rent richting de bal. Białowąs onderschept slim de pass. Białowąs draait met de bal, schiet en ... Flor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ruiz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - trainc 5:0

21e minuut.
Cîrciumaru is nu in balbezit. Cîrciumaru met een sublieme pass. Ferguson rent richting de bal. Białowąs rent richting de bal. Białowąs draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferguson rent richting de bal. Ferguson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz passt de bal zonder na te denken. Langhe geeft een hoge lob. Muciek is nu in balbezit. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - trainc 6:0

26e minuut.
Babastro verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson rent richting de bal. Babastro onderschept slim de pass. Babastro draait met de bal, schiet en ... Grădean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Langhe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Franca de bal. Muciek is nu in balbezit. Muciek haalt uit met een fantastische trap. Flor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - trainc 7:0

36e minuut.
Cărănică probeert naar een medespeler te passen. Białowąs rent richting de bal. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs onderschept slim de pass. Białowąs schiet op doel. Flor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Merello kopt de bal weg. Inworp. Cîrciumaru met een snelle inworp. Klungelig pakt Białowąs de bal. Białowąs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Langhe geeft een hoge lob. Białowąs kopt de bal weg. Daar is Muciek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muciek schiet op doel. Ruiz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - trainc 8:0

43e minuut.
Muciek schiet op doel. Ruiz probeert de bal aan de voet te houden. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs schiet op doel. Ruiz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - trainc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CC8 18%, trainc 82%.
CC8 - trainc 9:0

46e minuut.
Teodorescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cîrciumaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cîrciumaru passt de bal zonder na te denken. Muciek is nu in balbezit. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu schiet op doel. Paal!

49e minuut.
Ruiz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cîrciumaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu schiet op doel. Flor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muciek rent richting de bal. Muciek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Martí kopt de bal weg. Langhe rent richting de bal. Langhe met een sublieme pass. Muciek is nu in balbezit. Muciek draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cărănică probeert naar een medespeler te passen. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu passt de bal zonder na te denken. Muciek rent richting de bal. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Martí is nu in balbezit. Martí speelt de bal door. Muciek rent richting de bal. Muciek draait met de bal, schiet en ... Flor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - trainc 10:0

57e minuut.
Langhe verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Rubini met de inworp. Langhe is nu in balbezit. Langhe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Franca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pivčević met een snelle inworp. Langhe is nu in balbezit. Langhe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Langhe rent richting de bal. Langhe met een sublieme pass. Muciek is nu in balbezit. Muciek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ruiz de bal onder controle te krijgen. Flor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Muciek is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cărănică geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Flor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Muciek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - trainc 11:0

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Flor niet meer kan verder spelen. Musto komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Musto trapt de bal weg van het doel. Inworp. Langhe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muciek de bal. Muciek met een sublieme pass. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Langhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langhe passt de bal in één keer door. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Martí speelt de bal door. Daar is Cîrciumaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorrilla De San Martín is nu in balbezit. Cîrciumaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cîrciumaru geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Cărănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cărănică met een sublieme pass. Teodorescu rent richting de bal. Ferguson heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Teodorescu passt de bal met de wreef. Zorrilla De San Martín rent richting de bal. Cărănică schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cărănică naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Teodorescu is nu in balbezit. Merello onderschept slim de pass. Muciek onderschept slim de pass. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cîrciumaru geeft een hoge lob. Muciek kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruiz de bal. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cîrciumaru met een snelle inworp. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - trainc 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CC8 21%, trainc 79%.
CC8 - trainc 12:0
CC8