Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Arsenal Memos de uru
la serruchadora Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 18.9
formidable Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen weak


10e minuut.
Biskup met de inworp. Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarev passt de bal zonder na te denken. Urferer rent richting de bal. Urferer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer speelt de bal door. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Memos de uru 1:0

15e minuut.
Urferer verovert de bal door een tackle van achteren. Urferer probeert naar een medespeler te passen. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Llofrin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer geeft de bal voor. Ticona heeft problemen om de bal te vangen. Metouali is nu in balbezit. Metouali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Memos de uru 2:0

17e minuut.
Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin rent richting de bal. Llofrin geeft een lange en hoge pass. Daar is Šapkarev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šapkarev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Osimani geeft de bal voor. Inworp. Šapkarev met de inworp. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Biskup is nu in balbezit. Lucas onderschept slim de pass. Cioper maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cioper moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cioper schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Frias met een sublieme pass. Biskup heeft problemen om de bal te vangen. Frias geeft een lange en hoge pass. Metouali rent richting de bal. Metouali heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zwojnica geeft een lange en hoge pass. Metouali kopt de bal weg. Daar is Urferer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeken is nu in balbezit. Eeken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Metouali maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Memos de uru 3:0

27e minuut.
Brandón is nu in balbezit. Urferer onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cazulo. Urferer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zwojnica met een snel genomen vrije trap. Ticona kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pedraza de bal onder controle te krijgen. Metouali rent richting de bal. Metouali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Memos de uru 4:0

30e minuut.
Urferer onderschept slim de pass. Urferer passt de bal met de wreef. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken haalt uit met een fantastische trap. Osimani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Memos de uru 5:0

32e minuut.
Filardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica geeft een hoge lob. Metouali rent richting de bal. Metouali schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Eeken de bal. Eeken met een sublieme pass. Brandón probeert de bal met de borst te controleren. Eeken verovert de bal door een tackle van achteren. Eeken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Memos de uru 6:0

34e minuut.
Sobbe met een sublieme pass. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup passt de bal met de wreef. Metouali is nu in balbezit. Metouali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sobbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobbe met een sublieme pass. Klungelig pakt Llofrin de bal. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Memos de uru 7:0

42e minuut.
Šapkarev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Metouali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandón is nu in balbezit. Metouali verovert de bal door een tackle van achteren. Metouali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Cazulo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobbe met de inworp. Eeken is nu in balbezit. Eeken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 21%, Memos de uru 79%.
Atlético Arsenal - Memos de uru 7:0

51e minuut.
Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer speelt de bal door. Metouali is nu in balbezit. Metouali draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Memos de uru 8:0

54e minuut.
Klungelig pakt Colman de bal. Eeken verovert de bal door een tackle van achteren. Eeken passt de bal in één keer door. Metouali is nu in balbezit. Metouali schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Pedraza geeft een hoge lob. Inworp. Šapkarev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Memos de uru 9:0

59e minuut.
Zwojnica met een sublieme pass. Urferer heeft problemen om de bal te vangen. Filardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer met een sublieme pass. Šapkarev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talpăiute komt het veld opgelopen. van Ham komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Urferer passt de bal met de wreef. Brandón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colman rent richting de bal. Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Osimani met een harde bal richting middenveld. Sobbe kopt de bal weg. Ticona kan de bal niet met de borst controleren. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Sobbe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarev geeft de bal voor. Sobbe kopt de bal weg. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin geeft een hoge lob. Šapkarev rent richting de bal. Šapkarev geeft een lange en hoge pass. Metouali is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šapkarev zal de hoekschop nemen. Osimani probeert wanhopig de bal te grijpen. Metouali springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Memos de uru 10:0

76e minuut.
Metouali geeft een hoge lob. Ticona heeft problemen om de bal te vangen. Colman is nu in balbezit. Metouali onderschept slim de pass. Metouali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brandón. Šapkarev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biskup met een snel genomen vrije trap. Metouali maakt een snoekduik en kopt de bal. Osimani bokst de bal weg.

80e minuut.
Colman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šapkarev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sobbe is nu in balbezit. Sobbe passt de bal in één keer door. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zwojnica speelt de bal door. Sobbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobbe met een sublieme pass. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarev verovert de bal door een tackle van achteren. Šapkarev geeft de bal voor. Metouali is nu in balbezit. Metouali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sobbe speelt de bal door. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute passt de bal met de wreef. Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Memos de uru 11:0

90e minuut.
Biskup rent richting de bal. De Los Ríos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Biskup is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biskup met een snel genomen vrije trap. Talpăiute kopt de bal weg. Daar is Metouali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metouali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Memos de uru 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 13%, Memos de uru 87%.
Atlético Arsenal - Memos de uru 12:0