Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irade F.C. Club Deportivo Los millonarios
The Red Devils 2 Tactiek C.02
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
49 gemiddelde waardering 51.8
good Schieten solid
adequate Passen solid
solid Verdedigen incredible


1e minuut.
Loiudice met een snelle inworp. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Slováček verovert de bal door een tackle van achteren. Slováček draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Papachronis de bal onder controle te krijgen. Paal! Cigány maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Club Deportivo Los millonarios 0:1

10e minuut.
Margaritis rent richting de bal. Rosado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Margaritis raakt geblesseerd tijdens het duel. Espitia zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Milota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Irade F.C. - Club Deportivo Los millonarios 1:1

12e minuut.
Ciszewski kopt de bal weg. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Loiudice rent richting de bal. Loiudice schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Club Deportivo Los millonarios 1:2

20e minuut.
Park-Yang geeft een hoge lob. Heijnen heeft problemen om de bal te vangen. Slováček is nu in balbezit. Slováček draait met de bal, schiet en ... Cigány maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Club Deportivo Los millonarios 1:3

23e minuut.
Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo geeft een lange en hoge pass. Diken rent richting de bal. Ciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciszewski draait met de bal, schiet en ... Cigány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Papachronis kopt de bal weg. Daar is Wędreński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Papachronis speelt de bal door. Margaritis rent richting de bal. Tortillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Margaritis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diken zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Milota bokst de bal weg. Lasagno bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Club Deportivo Los millonarios 2:3

42e minuut.
Ciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędreński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Club Deportivo Los millonarios 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 61%, Club Deportivo Los millonarios 39%.
Irade F.C. - Club Deportivo Los millonarios 2:4

48e minuut.
Estacio met een sublieme pass. Park-Yang is nu in balbezit. Casas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casas krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Park-Yang passt de bal in één keer door. Slováček rent richting de bal. Slováček geeft een hoge lob. Ciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciszewski draait met de bal, schiet en ... Cigány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Rosado passt de bal zonder na te denken. Concu is nu in balbezit. Concu passt de bal met de wreef. Park-Yang geeft een hoge lob. Ciszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Cigány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Heijnen controleert de bal met de borst. Slováček is nu in balbezit. Slováček passt de bal met de wreef. Ciszewski is nu in balbezit. Ciszewski haalt uit met een fantastische trap. Cigány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Cifariello geeft een hoge lob. Slováček bereikt de bal nog maar net als eerste. Heijnen maakt een afschuwelijke overtreding. Heijnen krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Concu rent richting de bal. Jaramillo Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Arango met een sublieme pass. Lasagno rent richting de bal. Lasagno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Espitia is nu in balbezit. Espitia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Club Deportivo Los millonarios 3:4

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Milota niet meer kan verder spelen. Verberckmoes komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Heijnen is nu in balbezit. Park-Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Yang probeert naar een medespeler te passen. Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 55%, Club Deportivo Los millonarios 45%.
Irade F.C. - Club Deportivo Los millonarios 3:4