Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los rapids Colhicho F.C.
523 Tactiek JJPS-2
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 53.7
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


21e minuut.
Brożyna is nu in balbezit. Martirena onderschept slim de pass. Martirena geeft een hoge lob. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Zemanovič heeft problemen om de bal te vangen. Zemanovič probeert naar een medespeler te passen. Zawistowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sádloň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sádloň schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Martirena probeert naar een medespeler te passen. Van Dyck is nu in balbezit. Durden rent richting de bal. Van Dyck onderschept slim de pass. Van Dyck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los rapids 20%, Colhicho F.C. 80%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los rapids - Colhicho F.C. 0:0

46e minuut.
Van Dyck heeft problemen om de bal te vangen. Usme rent richting de bal. Van Dyck maakt een afschuwelijke overtreding. Van Dyck is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Usme geeft de bal voor. Inworp. Chişcanu met een snelle inworp. Martirena rent richting de bal. Martirena geeft een hoge lob. Multamies probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Alarcón trapt de bal weg van het doel. Piza is nu in balbezit. Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcanu geeft een lange en hoge pass. Buhoiu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Chişcanu geeft een lange en hoge pass. Puentes kopt de bal weg. Klungelig pakt Brożyna de bal. Zea geeft de bal voor. Gallazza krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Murcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Murcia geeft een hoge lob. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu geeft een lange en hoge pass. Multamies bokst de bal weg. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu schiet op doel. Multamies probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los rapids 48%, Colhicho F.C. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los rapids - Colhicho F.C. 0:0