Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colhicho F.C. los rapids
JJPS-2 Tactiek 523
40% Balbezit 60%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 66.6
formidabel Schieten formidabel
solide Passen solide
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Zea speelt de bal door. Sz. Kovács rent richting de bal. Sz. Kovács passt de bal zonder na te denken. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Oberreiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Varga is nu in balbezit. Varga passt de bal met de wreef. Gallazza is nu in balbezit. Gallazza haalt uit met een fantastische trap. Oberreiter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - los rapids 1:0

5e minuut.
Zea rent richting de bal. Zea passt de bal zonder na te denken. Varga rent richting de bal. Gallazza rent richting de bal. Gallazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Multamies speelt de bal door. Varga controleert de bal met de borst. Zea rent richting de bal. Gallazza rent richting de bal. Gallazza schiet op doel. Oberreiter bokst de bal weg. Hagen onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Martirena rent richting de bal. Guevara rent richting de bal. Usme schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Usme krijgt een gele kaart. Guevara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Guevara kan niet meer verder spelen. Martirena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buhoiu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Puentes onderschept slim de pass. Puentes passt de bal met de wreef. Galeano geeft de bal voor. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... Oberreiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Galeano speelt de bal door. Zea is nu in balbezit. Zea passt de bal met de wreef. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... Oberreiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Buhoiu geeft een hoge lob. Piesiura is nu in balbezit. Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiura draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colhicho F.C. - los rapids 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 57%, los rapids 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colhicho F.C. - los rapids 1:1

47e minuut.
Rosero Coral geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falcomer met een snelle inworp. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu geeft een lange en hoge pass. Multamies probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura draait met de bal, schiet en ... Multamies verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kaveda verovert de bal door een tackle van achteren. Galeano verovert de bal door een tackle van achteren. Galeano met een sublieme pass. Daar is Gallazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Buhoiu rent richting de bal. Kaveda geeft de bal voor. Klungelig pakt Alarcón de bal. Piesiura rent richting de bal. Piesiura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Galeano is nu in balbezit. Galeano geeft een hoge lob. Daar is Gallazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallazza schiet op doel. Adrian probeert de bal aan de voet te houden. Oberreiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu geeft de bal voor. Usme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piesiura rent richting de bal. Piesiura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Zea geeft een hoge lob. Adrian kopt de bal weg. Galeano probeert naar een medespeler te passen. Gallazza heeft problemen om de bal te vangen. Gallazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena begaat een overtreding. Martirena krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 56%, los rapids 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colhicho F.C. - los rapids 1:1