Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FUDA Alianza Tropelera
Escorpioneitor Tactiek 442
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 53.9
solide Schieten formidabel
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Denilson is nu in balbezit. Denilson passt de bal zonder na te denken. Trombini rent richting de bal. Stamatopoulos is nu in balbezit. Stamatopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Maciejewski heeft problemen om de bal te vangen. Walteros geeft een lange en hoge pass. Maisch is nu in balbezit. Maisch geeft een lange en hoge pass. Mzhavanadze maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

8e minuut.
Denilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Denilson passt de bal in één keer door. Maciejewski is nu in balbezit. Maciejewski geeft een hoge lob. Trombini springt en kopt de bal. Väli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Stamatopoulos is nu in balbezit. Maciejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejewski met een sublieme pass. Trombini rent richting de bal. Trombini schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Świercz geeft de bal voor. Mzhavanadze is nu in balbezit. Flaum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flaum krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Pasquina verovert de bal door een tackle van achteren. Mariano met een sublieme pass. Maciejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejewski geeft een lange en hoge pass. Trombini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - Alianza Tropelera 0:1

20e minuut.
Maisch is nu in balbezit. Maisch passt de bal met de wreef. Candil rent richting de bal. Candil geeft een hoge lob. Gortat probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Świercz verovert de bal door een tackle van achteren. Denilson onderschept slim de pass. Denilson passt de bal in één keer door. Trombini is nu in balbezit. Trombini draait met de bal, schiet en ... Väli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Maisch probeert de bal aan de voet te houden. Stamatopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatopoulos passt de bal in één keer door. Trombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kąpała heeft problemen om de bal te vangen. Kąpała probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Maciejewski passt de bal in één keer door. Trombini heeft problemen om de bal te vangen. Trombini met een sublieme pass. Stamatopoulos rent richting de bal. Stamatopoulos schiet op doel. Väli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Świercz verovert de bal door een tackle van achteren. Denilson verovert de bal door een tackle van achteren. Denilson speelt de bal door. Trombini rent richting de bal. Trombini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejewski onderschept slim de pass. Maciejewski geeft de bal voor. Väli probeert wanhopig de bal te grijpen. Trombini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - Alianza Tropelera 0:2

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Todevski komt het veld opgelopen. Yepes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUDA 73%, Alianza Tropelera 27%.
FUDA - Alianza Tropelera 0:2

48e minuut.
Mikrus rent richting de bal. Trombini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mikrus raakt geblesseerd tijdens het duel. Le Bail zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasquina krijgt een gele kaart. Maisch raakt geblesseerd tijdens het duel. Bārda met een snel genomen vrije trap. Maisch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - Alianza Tropelera 1:2

54e minuut.
Mzhavanadze is nu in balbezit. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mzhavanadze onderschept slim de pass. Bārda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bārda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bārda is nu in balbezit. Bārda passt de bal in één keer door. Maisch is nu in balbezit. Maisch schiet op doel. Na een snelle pass probeert Numpaque de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bārda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Todevski de bal. Todevski speelt de bal door. Mzhavanadze rent richting de bal. Mzhavanadze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FUDA - Alianza Tropelera 2:2

75e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio passt de bal zonder na te denken. Daar is Le Bail, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Todevski passt de bal zonder na te denken. Bārda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariano verovert de bal door een tackle van achteren. Mzhavanadze is nu in balbezit. Mzhavanadze schiet op doel. Kistowski bokst de bal weg.

83e minuut.
Bārda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bārda geeft een lange en hoge pass. Mzhavanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mzhavanadze schiet op doel. Kistowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - Alianza Tropelera 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUDA 57%, Alianza Tropelera 43%.
FUDA - Alianza Tropelera 3:2