Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colhicho F.C. Club Deportivo Los millonarios
JJPS-2 Tactiek C.02
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 51.7
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Tortillo probeert naar een medespeler te passen. Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski passt de bal in één keer door. Gallazza is nu in balbezit. Gallazza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Estacio de bal. Huszár rent richting de bal. Concu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huszár raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Huszár kan niet meer verder spelen. Kapłański komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Inworp. Brożyna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Concu rent richting de bal. Kapłański verovert de bal door een tackle van achteren. Kapłański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Galeano geeft de bal voor. Concu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapłański. Kapłański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 61%, Club Deportivo Los millonarios 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colhicho F.C. - Club Deportivo Los millonarios 0:0

68e minuut.
Murcia onderschept slim de pass. Inworp. Slováček met de inworp. Ciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciszewski draait met de bal, schiet en ... Multamies bokst de bal weg.

69e minuut.
Concu onderschept slim de pass. Concu passt de bal met de wreef. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo geeft een hoge lob. Slováček kopt de bal weg. Multamies bokst de bal weg.

76e minuut.
Murcia geeft een lange en hoge pass. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański onderschept slim de pass. Gallazza is nu in balbezit. Gallazza schiet op doel. Verberckmoes bokst de bal weg. Estacio kopt de bal weg. Klungelig pakt Cifariello de bal. Zea verovert de bal door een tackle van achteren. Zea schiet op doel. Verberckmoes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazza draait met de bal, schiet en ... Verberckmoes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 65%, Club Deportivo Los millonarios 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colhicho F.C. - Club Deportivo Los millonarios 0:0