Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Los millonarios Colhicho F.C.
C.02 Tactiek JJPS-2
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 50.8
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Galeano met een snelle inworp. Park-Yang rent richting de bal. Gallazza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallazza krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sz. Kovács heeft problemen om de bal te vangen. Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Yang onderschept slim de pass. Park-Yang geeft een lange en hoge pass. Loiudice is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Los millonarios - Colhicho F.C. 1:0

11e minuut.
Daar is Sz. Kovács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sz. Kovács geeft een hoge lob. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Milota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Deportivo Los millonarios - Colhicho F.C. 1:1

18e minuut.
Park-Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Yang geeft een hoge lob. Sz. Kovács heeft problemen om de bal te vangen. Loiudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Loiudice schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sz. Kovács neemt de hoekschop. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Concu ... Strafschop! Varga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Varga neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sz. Kovács zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fırıncıoğlu de bal. Gallazza rent richting de bal. Gallazza draait met de bal, schiet en ... Milota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Los millonarios 42%, Colhicho F.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Deportivo Los millonarios - Colhicho F.C. 1:1

46e minuut.
Slováček bereikt de bal nog maar net als eerste. Slováček passt de bal in één keer door. Puentes is nu in balbezit. Ciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gallazza bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galeano zal de hoekschop nemen. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Milota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Usme geeft een lange en hoge pass. Gallazza is nu in balbezit. Fırıncıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Varga onderschept slim de pass. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Puentes geeft de bal voor. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Gallazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazza draait met de bal, schiet en ... Milota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Los millonarios - Colhicho F.C. 1:2

61e minuut.
Doeltrap. Chiabrando komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Zea met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Estacio is nu in balbezit. Varga onderschept slim de pass. Varga schiet op doel. Milota bokst de bal weg.

88e minuut.
Park-Yang onderschept slim de pass. Slováček rent richting de bal. Met opzet legt Rosero Coral zijn tegenspeler op de grond. Rosero Coral krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Los millonarios 49%, Colhicho F.C. 51%.
Club Deportivo Los millonarios - Colhicho F.C. 1:2