Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los rapids Irade F.C.
523 Tactiek The Red Devils 2
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Paniagua speelt de bal door. Carabaş rent richting de bal. Margaritis verovert de bal door een tackle van achteren. Margaritis draait met de bal, schiet en ... Oberreiter probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

10e minuut.
Gazdag met de inworp. Grymel is nu in balbezit. Grymel passt de bal zonder na te denken. Espitia is nu in balbezit. Espitia haalt uit met een fantastische trap. Oberreiter bokst de bal weg. Paniagua kopt de bal weg. Martirena is nu in balbezit. Gazdag maakt een afschuwelijke overtreding. Martirena raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Jaramillo Arango kopt de bal weg. Carabaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Van Dyck kopt de bal weg. Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędreński is nu in balbezit. Buhoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Buhoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Espitia rent richting de bal. Hagen onderschept slim de pass. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Margaritis rent richting de bal. Margaritis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casas komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Van Dyck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Əcəmi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los rapids 43%, Irade F.C. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los rapids - Irade F.C. 0:0

46e minuut.
Casas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gazdag de bal. Gazdag geeft de bal voor. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ... Oberreiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Buitenspel voor Jaramillo Arango. Goede buitenspelval van de verdediging. Lasagno komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Gazdag met een sublieme pass. Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Lasagno rent richting de bal. Espitia rent richting de bal. Espitia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasagno met een snelle inworp. Gazdag geeft een hoge lob. Jaramillo Arango heeft problemen om de bal te vangen. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap. Oberreiter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los rapids 51%, Irade F.C. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los rapids - Irade F.C. 0:0