Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irade F.C. los rapids
The Red Devils 2 Tactiek 523
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 66.2
very good Schieten formidable
good Passen solid
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Falcomer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zangrando. Falcomer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martirena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guevara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - los rapids 0:1

6e minuut.
Bürki onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawistowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guevara rent richting de bal. Guevara geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
García Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena verovert de bal door een tackle van achteren. Martirena passt de bal zonder na te denken. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara draait met de bal, schiet en ... Cigány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martirena. Gazdag wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gazdag kan niet meer verder spelen. Papachronis komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Martirena passt de bal zonder na te denken. Guevara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papachronis. Papachronis krijgt een gele kaart. Guevara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hagen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guevara rent richting de bal. Guevara geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Piesiura krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - los rapids 0:2

9e minuut.
García Márquez rent richting de bal. Piesiura onderschept slim de pass. Saurel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piesiura raakt geblesseerd tijdens het duel. Piesiura neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Bürki geeft een hoge lob. Nahum rent richting de bal. Nahum probeert naar een medespeler te passen. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cigány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - los rapids 0:3

24e minuut.
Zawistowski kopt de bal weg. Zangrando rent richting de bal. Kaveda onderschept slim de pass. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Inworp. Grymel komt het veld opgelopen. Margaritis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 69%, los rapids 31%.
Irade F.C. - los rapids 0:3

50e minuut.
Papachronis probeert naar een medespeler te passen. Grymel speelt de bal door. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango schiet op doel. Oberreiter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - los rapids 1:3

56e minuut.
Bürki onderschept slim de pass. Bürki geeft een lange en hoge pass. Falcomer kopt de bal weg. Piesiura rent richting de bal. Piesiura schiet op doel. Cigány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buhoiu rent richting de bal. Wędreński onderschept slim de pass. Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiura draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Adrian rent richting de bal. Adrian geeft een lange en hoge pass. Inworp. Papachronis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espitia geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Falcomer probeert naar een medespeler te passen. Buhoiu rent richting de bal. Met opzet legt Zangrando zijn tegenspeler op de grond. Zangrando krijgt een gele kaart. Buhoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Martirena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kaveda kopt de bal weg. Guevara controleert de bal met de borst. Bürki met een sublieme pass. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia draait met de bal, schiet en ... Oberreiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Espitia is nu in balbezit. Espitia draait met de bal, schiet en ... Oberreiter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - los rapids 2:3

74e minuut.
Zangrando passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grymel de bal. Grymel passt de bal in één keer door. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Irade F.C. - los rapids 3:3

86e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara passt de bal met de wreef. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Cigány werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - los rapids 3:4

87e minuut.
Hagen geeft een hoge lob. Buhoiu probeert de bal aan de voet te houden. Zangrando geeft een hoge lob. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Kaveda probeert naar een medespeler te passen. Falcomer rent richting de bal. Falcomer passt de bal in één keer door. Piesiura heeft problemen om de bal te vangen. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Cigány bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 49%, los rapids 51%.
Irade F.C. - los rapids 3:4