Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza Tropelera F.C. Young Sport Btá⚡️
442 Tactiek Promoción
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
53.9 gemiddelde waardering 57.2
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Nene verovert de bal door een tackle van achteren. Nene geeft de bal voor. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio haalt uit met een fantastische trap. Kistowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Tropelera - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:1

10e minuut.
Guţu heeft problemen om de bal te vangen. Guţu passt de bal met de wreef. Numpaque verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Córdoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Córdoba haalt uit met een fantastische trap. Kistowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Karagülle speelt de bal door. Deinārts geeft de bal voor. Mariano bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba onderschept slim de pass. Córdoba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yetişen geeft een hoge lob. Deinārts kopt de bal weg. Daar is Gortat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez onderschept slim de pass. Chávez geeft de bal voor. Kistowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Tropelera - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:2

36e minuut.
Uribe Vélez passt de bal zonder na te denken. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Samudio rent richting de bal. Samudio haalt uit met een fantastische trap. Kistowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Tropelera - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:3

40e minuut.
Yetişen met een sublieme pass. Stamatopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Denilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Denilson geeft een lange en hoge pass. Trombini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Tropelera 62%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 38%.
Alianza Tropelera - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:3

46e minuut.
Chávez passt de bal in één keer door. Guţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guţu passt de bal zonder na te denken. Yetişen met een sublieme pass. Samudio rent richting de bal. Kistowski bokst de bal weg. Samudio rent richting de bal. Samudio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Mariano passt de bal met de wreef. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda geeft een hoge lob. Samudio is nu in balbezit. Kistowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Tropelera - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:4

53e minuut.
Pasquina is nu in balbezit. Córdoba verovert de bal door een tackle van achteren. Córdoba geeft de bal voor. Samudio is nu in balbezit. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Tropelera - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:5

63e minuut.
Daar is Córdoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Numpaque met een sublieme pass. Daar is Pasquina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samudio onderschept slim de pass. Samudio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samudio is nu in balbezit. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Tropelera - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:6

82e minuut.
Pasquina is nu in balbezit. Pasquina passt de bal in één keer door. Karagülle geeft de bal voor. Samudio is nu in balbezit. Samudio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Uribe Vélez geeft een hoge lob. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba passt de bal met de wreef. Samudio is nu in balbezit. Samudio schiet op doel. Kistowski bokst de bal weg. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Kistowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Tropelera 67%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 33%.
Alianza Tropelera - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:6