Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FUDA Barcelona BFC
Escorpioneitor Tactiek Mayo2014
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 49.4
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Truisi passt de bal met de wreef. Candil speelt de bal door. Klungelig pakt Bārda de bal. Bārda geeft de bal voor. Maisch springt en kopt de bal. Pálinkás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Bārda met een sublieme pass. Byrt rent richting de bal. Byrt passt de bal met de wreef. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Candil passt de bal in één keer door. Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bārda speelt de bal door. Maisch rent richting de bal. Maisch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ruffier speelt de bal door. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap. Väli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikrus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Walteros komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Bārda is nu in balbezit. Bārda probeert naar een medespeler te passen. Walicki rent richting de bal. Maisch onderschept slim de pass. Maisch draait met de bal, schiet en ... Pálinkás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ruffier is nu in balbezit. Ruffier passt de bal in één keer door. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu geeft de bal voor. Mărăcine springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Durczok is nu in balbezit. Mzhavanadze onderschept slim de pass. Mzhavanadze geeft een lange en hoge pass. Todevski rent richting de bal. Todevski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Candil neemt de hoekschop. Maisch springt en kopt de bal. Mzhavanadze is nu in balbezit. Mzhavanadze schiet op doel. Pálinkás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUDA 40%, Barcelona BFC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FUDA - Barcelona BFC 0:0

52e minuut.
Bārda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bārda passt de bal zonder na te denken. Mzhavanadze rent richting de bal. Mzhavanadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - Barcelona BFC 1:0

52e minuut.
Byrt heeft problemen om de bal te vangen. Byrt passt de bal in één keer door. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisch schiet op doel. Pálinkás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mzhavanadze rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Todevski zal de hoekschop nemen. Mzhavanadze springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - Barcelona BFC 2:0

55e minuut.
Budiš rent richting de bal. Budiš geeft een lange en hoge pass. Kąpała probeert de bal aan de voet te houden. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sze Hong onderschept slim de pass. Sze Hong geeft een lange en hoge pass. Truisi kopt de bal weg. Maisch is nu in balbezit. Maisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUDA 47%, Barcelona BFC 53%.
FUDA - Barcelona BFC 2:0